Betting Odds Bonus

Bedste betting app

18 august, 2019
par Anna

De fleste foretrækker efterhånden at placere sportsvæddemål med mobilen, selv når de sidder derhjemme og derfor har vi sammenlignet forskellige bookmakere for at finde frem til det bedste valg af en betting app.

Hvad er de Bedste betting app til sport

NordicBet Velkomstbonus – 5/5 Unibet Velkomstbonus – 4/5 888sport Velkomstbonus – 3/5
– Risikofrie spil op til 500 DKK
– Minimumsindbetaling 100 DKK
– Omsætningskrav: 3x
– Min. Odds: 1,50
– 100 % op til 1000 DKK
– Minimumsindbetaling 40 DKK
– Omsætningskrav: 6x
– Min. Odds: 1,40
– 100 % op til 1000 DKK
– Minimumsindbetaling 70 DKK
– Omsætningskrav: 6x
– Min. Odds: 1,5
Kompatibilitet – 5/5 Kompatibilitet – 3/5 Kompatibilitet – 4/5
Bedre systemkrav sammenlignet med andre bookmakere.
– Android version 2.3 eller nyere.
– iOS version 6 eller nyere
Systemkrav
– Android: 4.0 eller nyere.
– iOS version 8.0 eller nyere
Systemkrav
– Android: 2 eller nyere.
– iOS: 8 eller nyere
Funktioner – 5/5 Funktioner – 5/5 Funktioner – 4/5
– Masser af live betting
– Live streaming af fodbold, håndbold, mm.
– Login uden NemID
– Push-beskeder
– Live fodboldstatistik
– Live streaming
– Enormt udvalg af live betting
– Overskuelige statistikker
Brugeroplevelse – 4/5 Brugeroplevelse – 3/5 Brugeroplevelse – 3/5
Overskueligt design som gør det nemt at placere væddemål, ind- og udbetale mm. Mangel på menu, men ellers er det nemt at navigere rundt i det brede udvalg. Velorganiseret design med en integreret søgefunktion.
NordicBet har ikke kun den bedste velkomstbonus, men også den bedste brugeroplevelse og lave systemkrav derfor er det den bedste betting app. Unibet var tæt på at vinde titlen som bedste betting app især pga. de mange lækre funktioner som fx live fodbold statistik og streaming. 888sport var også med i opløbet til at blive den bedste betting app især pga. lave systemkrav og et masser af live betting.
Hen app’en >>

Gå til Nordcibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Hen app’en >>

Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Hen app’en >>

Gå til 888sport

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
LeoVegas Velkomstbonus* – 4/5 Bwin Velkomstbonus – 3/5
– Spil for 1000 DKK og få et free bet på 1000 DKK
– Minimumsindbetaling 100 DKK
– Min. Odds: 1,5
– 100 % op til 1000 DKK
– Minimumsindbetaling 100 DKK
– Omsætningskrav: 6x
– Minimum odds: 1,40
Vores vurdering Vores vurdering
Hen app’en >>

Gå til LeoVegas

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Hen app’en >>

Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| * – Regler og vilkår gælder +18* – Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr | Min. odds 1,8 | Bonus gælder 60 dage | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen | Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen | Yderligere vilkår gælder | StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvordan vi valgte vores bedste odds app

For at finde frem til den bedste betting apps analyserede vi essentielle faktorer som fx Kompatibilitet og funktioner samt deres tilbud med velkomstbonus. Vi prøvede naturligvis også de forskellige mobile apps af for at kunne vurdere brugeroplevelsen og tage det med i betragtningen.

På den måde kom vi frem til resultaterne, som du kan læse i de næste sektioner hvor vi skriver om den bedste odds app alt efter odds bonus, funktioner og brugeroplevelse. Forhåbentligt kan du bruge denne information til at den bedste odds app for dig, men husk at valget er helt op til dig selv.

Bedste velkomstbonus: NordicBet

NordicBet har den bedste velkomstbonus og dermed kan det sagtens også være den bedste odds app, hvis du ligesom os primært fokuserer på gode bonustilbud. Der er tale om en velkomstbonus på risikofrie spil op til 600 DKK med en minimumsindbetaling på 100 DKK, hvilket er meget normalt. Grunden til at NordicBet har en bedre velkomstbonus sammenlignet med andre skyldes de få omsætningskrav på kun tre gange til lave minimum odds på 1,50. For at læse mere om denne velkomstbonus kan du besøge vores side, der er dedikeret til NordicBet bonuskoden.

Bedste funktioner: Unibet

I forbindelse med vores sammenligning er vi kommet frem til at mange af de forskellige applikationer har de samme funktioner. Dog skiller NordicBet og Unibet sig i, når det kommer til funktioner. Vi er især vilde med de mere end 10.000 sportsbegivenheder, som der er mulighed for at følge med den gode betting apps hvert år.

Bedste brugeroplevelse: NordicBet

NordicBet er blevet kåret som årets bookmaker to gange og dette skyldes især deres fokus på en god brugeroplevelse både via desktop-versionen samt på mobile enheder. Derfor har vi valgt NordicBet som et godt valg af en betting app, når det kommer til brugeroplevelsen hvor du blandt andet nemt kan ind- og udbetale ved at vælge en af de mange forskellige muligheder. Derudover er vi også vilde med muligheden for nemt at skifte mellem fx live odds i betting delen og poker spil i casino delen.

FAQ

Kan jeg oprette en konto fra bookmakerens app?

Ja, typisk har en betting apps de samme funktioner, som desktop-versionen. Det vil sige at du sagtens kan oprette en konto ved at bruge din betting app. Dog skal du være opmærksom på at det er et krav fra Spillemyndigheden i Danmark at du bekræfter din identitet med NemID via desktop-versionen inden for 30 dage efter oprettelse af din konto. Herefter kan du frit spille med din betting app og du kan endda undgå at skulle logge ind med NemID hver gang, som ellers er et krav med desktop-versionen. Derfor er det godt at du læser om at finde den bedste odds app.

Hvordan gør jeg krav på velkomstbonus med app’en?

På samme måde, som hvis du ville registrere dig via desktop-versionen. Du skal trykke på opret konto og herefter udfylde formularen samt en eventuel bonuskode, hvis det er aktuelt. Herefter skal du leve op til regler og vilkår for at kunne få eventuelle gevinster udbetalt, når tiden er inde til det.

Hvordan downloader jeg til iPhone?

For at downloade til iPhone skal du søge efter navnet på bookmakeren i App Store og downloade den til din telefon. Alt afhængigt af din internethastighed vil app’en være installeret på din mobil i løbet af nogle minutter og herefter kan du bruge den.

Hvordan downloader jeg til Android?

For at downloade til Android skal du søge efter navnet på bookmakeren i Google Play Store og downloade den til din telefon. Alt afhængigt af din internethastighed vil app’en være installeret på din mobil i løbet af nogle minutter og herefter kan du bruge den.

Er den mobile app bedre end desktop-versionen?

Dette kommer an på smag og behag. Der er mange, der foretrækker at bruge den mobile version, selv når de sidder hjemme i stuen. På den måde skal du ikke jonglere med en bærbar computer på skødet eller sidde ved et bord, når du skal placere væddemål, da du kan gøre det med din smartphone i hånden. Derudover undgår du som sagt også at skulle logge ind med NemID hver gang, hvis du bruger den mobile app i stedet for desktop-versionen.

  • Bedste oddssider og betting apps