Betting Odds Bonus

Bedste odds tips

28 oktober, 2019
par Admin

Hvad enten du oddser for sjov eller for ramme alvor, er det en god idé at lave dit hjemmearbejde så grundigt som muligt. Heldigvis er der masser af hjælp at hente online. Vi guider dig til de hjemmesider, der giver dig de bedste odds tips, så du kan klæde dig selv bedst muligt på til at banke bookmakerne.

Bedste odds tips

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Top sider med de bedste odds tips

Vi har udvalgt en række forskellige sider, der tilbyder skarpe bud på de bedste odds tips. Vi har sørget for at udvælge de endelige kandidater ud fra forskellige parametre, så du bliver klædt bedst muligt på til at skærpe dine betting evner.

Vores bud på sider med de bedste odds tips er udvalgt ud fra en række kriterier:

  • Antal korrekte forslag: Det altoverskyggende parameter er selvfølgelig, hvor godt siden og de enkelte eksperter har klaret sig historisk.
  • Gennemsigtighed: Det skal være tydeligt, hvem der leverer betting forslagene og muligt at tjekke vedkommendes historik. Det skal desuden være tydeligt, om det pågældende side har samarbejdspartnere.
  • Frekvens: Der skal være en vis frekvens af tips. En 100% hitrate er ikke meget værd, hvis man leverer ét spilforslag om måneden.
  • Andre faktorer: Til sidst har vi en joker-kategori, hvor vores kandidater scorer ekstra point, hvis de tilbyder noget ekstra, ligesom en af siderne, som både har sit eget betting akademi og tilbyder sine egne turneringer med store gevinster til de skarpeste leverandører af de bedst odds tips.

Spilxperten

Spilxperten er en af de flittigste leverandører af nogle af markedets bedste odds tips. Her har et kæmpe skare af nogle af det danske markeds skarpeste tipstere efterhånden samlet sig til lidt af en all-star opstillingen af oddsere.

En af de store fordele ved Spilxperten er den store gennemsigtighed. De fleste, der har tjekket markedet ud efter gode betting tips, vil have bemærket, at et gennemgribende problem på mange sider er den manglende gennemsigtighed. Nogle udbydere af spiltips oplyser ikke deres samlede track record, andre undlader at fortælle, at de samarbejder med bookmakere. Og i de mest grelle tilfælde er der sågar eksempler på sider med spiltips, hvor man har forvansket sin spilhistorik.

Alt dette behøver du ikke bekymre dig om hos Spilxperten, hvor troværdigheden er i top. Under hver tipster kan du se tidligere væddemål, vurderinger af de foreslåede væddemåls værdi og naturligvis seriøse analyser af de foreslåede væddemål. Her er ikke noget fis med “Hey bois! Lad os lave en raket og vinde 10.000 kroner inden søndag” og den slags. Med seriøse navne som Benjamin Leander og Steffen Dam tages bettingen på Spilxperten yderst alvorligt.

Benjamin Leander har været en af betting markedets profiler i årevis. Og han blev også kendt i den bredere offentlighed, da han vandt 1 million kroner på en tips 13’er.

Steffen Dam er intet mindre end forfatter om betting, og holder derudover til en række steder. Han leverer tips til NordicBet, BT og har også skrevet for Berlingske. Og han er det måske tungeste navn på den danske betting scene.

Der er altså rigeligt med grunde til at vælge Spilxperten. Sidst, men ikke mindst, er Spilxpertens forum et godt sted at finde mere utraditionelle bud på nogle af markedets bedste odds tips. Sagligheden er i top blandt de skarpe Spilxperten brugere.

Bettingexpert

Spilxperten favner bredt, men det er nu engang fodbold, der er i særligt fokus. Vil du gerne skue endnu bredere, er Bettingexpert et godt sted at supplere for nogle af de bedste odds tips.

Bettingexpert er desuden et godt sted at tage pulsen på de aktuelle odds. De har nemlig på alle væddemål en gennemgang af de aktuelle odds, hvor du kan se, om odds er steget eller faldet, og hvor du finder det bedste odds.

Her finder du dog ikke blot betting tips, men også meget casino indhold med stærke analyser og anmeldelser. Det er også her, du kan skærpe dine analytiske evner gevaldigt, eftersom Bettingexpert har over 20 guides med betting teori om alt fra e-sport, håndbold, basketball, tennis, boksning og mange flere.

I tilgift kan du på Bettingexpert blive en del af deres BE Academy. Her kommer du i skarp træning til at blive den bedst mulige oddser. Så udover en masse af markedets bedste odds tips, gør Bettingexpert dig altså også til en grundlæggende bedre better.

Sidst, men ikke mindst, kan du blive kontant belønnet for at være den skarpeste better på Bettingexpert. De har nemlig månedlige betting turneringer, hvor den bedste tipper kan vinde helt op til 75.000 kroner!

Den seriøse oddser

Vi nævnte tidligere faren ved visse tipstere på markedet, der ikke går så højt op i hverken gennemsigtighed eller troværdighed.

Det er ikke tilfældet hos Den seriøse oddser, som er en gruppe på Facebook, der i høj grad lever højt på teorien om massernes kollektive viden. Her diskuteres de bedste odds tips ivrigt blandt over 70.000 (!) medlemmer.

Med så mange brugere og input, skal man selvfølgelig sortere grundigt i tips og forslag. Men den seriøse oddser er et af de bedste bud på et forum, som er flittig leverandør af de bedste odds tips.

Her kan du ikke blot få en masse betting forslag, men også overvære eller deltage i skrappe debatter. Og er du vaks nok, så lærer du hurtigt at spotte de bedste leverandører af de bedste odds tips.

Bookmakerne selv

Til sidste har vi et lidt alternativt bud på leverandører af de bedste odds tips, nemlig bookmakerne selv. Det er nemlig blevet meget almindeligt for bookmakerne selv at hyre eksperter, der leverer spiltips, vurderer væddemål og generelt deler ud af deres viden. Og her er der faktisk gode tips at hente. Vi har udvalgt tre forskellige bookmakere, som er flittige leverandører af nogle af de bedste odds tips.

NordicBet

Vi har allerede nævnt Steffen Dam, som er her og der og alle vegne. Et af de steder er hos NordicBet, hvor han også har sit eget analysehjørne.

Hver uge har Steffen Dam således hele 10 forskellige tips klar til NordicBets brugere. Det er med andre ord et mekka for den kvantitativt bevidste odds jæger, da mængden af tips er noget større end på Spilxperten. På negativsiden kan man dog kun se Steffen Dams seneste 10 forslag, hvorfor det er sværere at danne sig et indtryk over, hvor mange rigtige spiltips, han serverer.

Steffen Dam passer dog ikke NordicBets butik alene. Der er adskillige andre eksperter, der står klar med de bedste odds tips. Og derudover er der også masser af nyheder, analyser og stærke blogs af finde på NordicBet.dk.

Unibet

Man behøver ikke engang være sportsinteresseret for at have bemærket, at Unibet har en del stærke profiler tilknyttet, selvfølgelig med ambassadøren Brian Laudrup som det mest kendte eksempel. Unibet har dog meget mere at byde på, ikke mindst når det gælder de bedste odds tips.

Unibet har således sit helt eget Sportsmagasin, som er et bonanza af stærke analyser, ikke blot fra fodboldens verden, men også fra de populære amerikanske sportsgrene NFL, NBA og NHL og meget mere. Her er også plads til lir i form af Unibet Eksperimentet, hvor Unibet finder på sjove og skæve undersøgelser fra sportens verden.

Der er dog også masser af alvor hos Unibet. Og under Unibet TV finder du eksempelvis en masse skarpe analyser og gode betting tips fra en hær af gode bettere, der serverer de seneste tips til dig.

Betfair

Den sidste bookmaker med nogle af de bedste odds tips er Betfair. Betfair tilbyder ikke samme mængde af staldtips og ekspertanalyser som de to andre bookmakere, vi har taget med i vores oversigt over de bedste odds tips.

Til gengæld tilbyder Betfair noget ret unikt. Under deres betting menu kan du nemlig altid se dagens aktuelt bedste tilbud. Hver dag tilbyder Betfair nemlig deres egede odds boost, hvor en række udvalgte kampe får en ordentlig en på sinkadusen med forhøjede odds.

Betfair odds boost fremgår altid til højre i spilmenuen, så det er nemt at se de kampe, hvor oddsene er blevet kraftigt forhøjet. Dermed er dagens bedste ret altså serveret lige for næsen af dig.

Og Betfair har faktisk mere i posen. Det er også her, du finder treble combier med forhøjede odds. Her skal du blot spille på en treble, så kvitterer Betfair med kraftigt forhøjede odds.

Det er svært at finde meget bedre bettings odds tips end netop den slags tilbud!

Forhåbentlig er du blevet klogere af vores gennemgang af sider med de bedste odds tips. Vil du læse mere om betting, anbefaler vi vores artikler om de bedste bettingsider og NBA betting tips.

  • Bedste oddssider og betting apps