Betting Odds Bonus

Bookmaker bonus

31 oktober, 2019
par Admin

Der er mange om buddet, når det gælder online bookmakere. Og derfor er der selvfølgelig også mange forskellige slags bonusser at vælge imellem. Vi gennemgår de forskellige slags bookmaker bonusser, guider dig til, hvad du skal holde øje med, når du vælger en bookmaker bonus og så kigger vi på nogle af de bedste bookmaker tilbud, der er på markedet lige nu.

Hvad er de bedste bookmaker bonuser?

Bookmaker Bonus Spil hér
Bwin 100% op til 1000 kr Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Forskellige typer af bookmaker bonus

Der er ikke blot mange forskellige bonusser på markedet. Der er også mange forskellige slags bookmaker bonus! Vi gennemgår de forskellige typer og forklarer fordele og ulemper.

Indsætningsbonus

De langt mest almindelige bookmaker bonus er en såkaldt indsætningsbonus. Her giver bookmakeren en bonus, hvis en spiller foretager et indskud. Typisk er denne form for bookmaker bonus forbeholdt nye kunder.

En indsætningsbonus kan variere meget i størrelse og omfang. Den mest normale indsætningsbons er på 100%. Det kaldes en matchbonus, fordi bookmakeren matcher dit indskud, altså fordobler det. Det kan være en 100% bonus op til 500 kroner. Her vil bookmakeren altså fordoble dit indskud op til 500 kroner. Ved indsætningsbonusser er der også altid et minimum indskud, der skal foretages, ofte omkring de 100 kroner.

Indsætningbonusser kan dog også være på andet end 100%. Nogle er på 50%, hvor du altså “kun” får halvdelen af det, du sætter ind, tilbage i bonus. Men de kan også være på 200, 300 eller i sjældne tilfælde 400%. Her får du altså dit indskud adskillige gange tilbage igen.

Indsætningsbonusser kan være på alt fra 100 kroner og op til flere tusinde. Men typisk, jo flere gange du får pengene igen, jo mindre vil bonussen være. Det er altså sjældent, du ser en 200 eller 300% bookmaker bonus på flere tusinde kroner.

Free bet

En anden type bookmaker bonus, der vinder hastigt frem, er free bets. Et eksempel på en free bet bookmaker bonus kan være at indsætte 250 kroner mod at få samme beløb som et free bet. Dit free bet er, som navnet antyder, gratis, og taber du det, skal du derfor ikke bekymre dig om det, da beløbet så at sige er på huset.

Ulempen ved free bets frem for regulære indskudsbonusser er, at de er lidt mere begrænsede. Tag eksemplet med en bonus på 250 kroner. Får du den som en freebet bookmaker bonus, skal du altså placere et væddemål på 250 kroner. Får du derimod din bookmaker bonus som en regulær indskudsbonus, er der større frihed til at foretage flere væddemål og med varierende beløbsstørrelser.

Bookmaker bonus til mobil

Også bookmaker velkomstbonusser til mobilen vinder hastigt frem. Det er ikke så underligt, eftersom betting på mobilen er blevet så udbredt blandt spillere. Bookmaker velkomstbonusser til mobilen kan både komme i form af indskudsbonusser og som free bets.

Det er vigtigt at være obs på, om der er andre krav til en bookmaker bonus til mobilen end til en bonus på din computer. Der kan sagtens være særlige vilkår, og et meget almindeligt et af slagsen er, at dit eller dine væddemål skal foretages på mobilen, hvis din mobil bookmaker bonus skal være gyldig.

Bonus uden indskud

Den sidste bookmaker bonus er den mest sjældne, nemlig en bookmaker bonus uden indskud. Selvom denne form for bookmaker bonus bonus er sjælden, er den ikke umulig at finde.

En bookmaker bonus uden indskud ses ofte i forbindelse med særlige begivenheder. Det kan netop være en bonus, som bookmakeren lokker med, hvis en spiller opretter sin mobil konto, eller en bookmaker bonus, der lanceres i anledning af en stor sportsbegivenhed såsom en slutrunde i fodbold.

Alternative former for bookmaker bonusser

Mange kigger på udvalget af bookmaker velkomstbonusser, når de skal vurdere, om en bookmaker er af den generøse type eller ej. Det er dog en smule misvisende kun at kigge på bonusser, for der findes andre parametre end blot den tilgængelige bookmaker bonus hos de enkelte udbydere.

Den mest oplagte anden kandidat at kigge på, er kampagner. Udvalget af bookmaker kampagner varierer meget fra den ene til den anden, og en kampagne kan ofte sidestilles med en ektra bookmaker bonus til eksisterende spillere.

En anden godbid, en bookmaker kan have som alternativ til en klassisk bookmaker velkomstbonus, er boostede odds. Her giver bookmakeren særligt gode odds på udvalgte kampe eller typer af væddemål som eksempelvis en double eller triple. Boostede odds fremgår ofte helt i toppen af væddemåls menuen, så hold øje med dem, så du ikke går glip af et godt tilbud.

Hold øje med omsætningskravene for din bonus

Det kan være en dyr fornøjelse at stirre sig blind på, hvor stort et bookmaker tilbud man kan få. Det er nemlig ikke altid, at større = bedre, når det gælder bookmaker tilbud.

En rigtig vigtig faktor at tage med, når du holder forskellige bookmaker tilbud op imod hinanden, er omsætningskravet tilknyttet din bookmaker bonus. De kan nemlig variere meget fra bookmaker til bookmaker.

Er du ikke bekendt med ordet, er en omsætningsbonus et krav om, at du skal spille for et vist beløb, før dit bookmaker tilbud er spillet fri. Det kan være 3 gange. Lad os sige, at du har fået en bonus på 500 kroner med et omsætningskrav på 3 gange. Det betyder, at du skal spille for 1500 kroner (500 x 3), før du kan hæve din bonus.

Her skal du i øvrigt være opmærksom på, om omsætningskravet lyder på x gange din bonus eller x gange din bonus og dit indskud. Sådan opgør nogle bookmakere nemlig et omsætningskrav, og regner de sådan, er dit omsætningskrav pludselig blevet dobbelt så stort.

I forbindelse med omsætningskravet skal du også holde øje med minimum oddset for dit bookmaker tilbud. Alle omsætningskrav på bookmaker tilbud har et minimumskrav på oddset, så spillere ikke blot vælger væddemål til odds 1,01. Også her kan kravet svinge meget, typisk fra 1,3 til 1,8 i odds. Vi anbefaler altid, at du læser regler og vilkår nøje, før du tager imod en bookmaker bonus.

Tre bud på en stærk bookmaker bonus

Til sidst har vi udvalgt tre stærke bookmakere, som alle har et solidt bookmaker tilbud til nye spillere.

Unibet

Med Brian Laudrup i spidsen har Unibet sat sit tydelige aftryk på bookmaker markedet. Derfor kan du selvfølgelig også hente en gedigen Unibet bookmaker bonus.

Unibet tilbyder nemlig en bookmaker bonus på 100% op til 1000 kroner til nye kunder, som dermed kan komme i gang med hele 2000 kroner på lommen.

Vælger du Unibets bookmaker bonus, skal du omsætte bonussen 6 x på sportsbetting, og det skal være på væddemål til odds 1,40 eller derover. Lad os sige, du sætter 500 kroner ind, som giver 500 kroner i Unibet bookmaker bonus. Før du kan hæve din bonus, skal du altså omsætte for 6000 kroner (500 + 500 x 6)

Unibets bonus gælder for alle indskud mellem 40-1000 kroner. Du kan altså godt indsætte mere end 1000 kroner, men det overskydende beløb vil ikke blive fordoblet.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

NordicBet

Hos NordicBet er deres bookmaker bonus stykket anderledes sammen. Deres bonus er nemlig i form af risikofrie væddemål, og dem er der to styks af.

Den første NordicBet bookmaker bonus får du, når du opretter din bruger. Her kan du fordoble dit første indskud mellem 100-500 kroner. Du kan dermed starte med alt fra 200-1000 kroner på kontoen. I modsætning til Unibet er din NordicBet bonus altså i form af risikofrie væddemål.

Din NordicBet bookmaker bonus skal omsættes 3 gange gevinsten af dit risikofrie væddemål, og her skal oddset være 1,50 eller derover. Så lad os sige, at du får et free bet på 500 kroner, og sætter hele molevitten på et væddemål til 1,80, der går hjem. Du vinder hermed 800 kroner (500 x 1,80). Det betyder, at du skal omsætte for 2400 kroner (800 x 3), før du kan hæve din NordicBet gevinst.

NordicBet tilbyder derudover et 100 kroner risikofrit væddemål som en særlig NordicBet Superliga bonus. Denne bonus kan bruges på både mobil og desktop. Dette væddemål kan kun bruges på væddemål på Superligaen eller NordicBet ligaen.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

bet365

Den sidste bonus, vi har taget frem som eksempel på en stærk en af slagsen, er bet365. bet365s bookmaker bonus er meget tæt på Unibets.

Her kan du nemlig også fordoble dit første indskud op til 1000 kroner. Der er dog visse afvigelser fra Unibets. Det mindste beløb, du kan indsætte for at få din bet365 bookmaker bonus, er 50 kroner.

Omsætningskravene hos bet365 er også en del anderledes end hos de to andre bookmakere. Her skal du omsætte dit indskud 1 gang, og det skal være på et væddemål til odds minimum odds 1,20.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Om du foretrækker den ene eller den anden bonus – eller måske en bookmaker bonus, der slet ikke er på vores liste, er helt op til dig. Uanset hvad, du foretrækker, kan du stort set altid finde en stærk bonus hos de mange dygtige udbydere på markedet.

Vi håber, du er blevet klædt godt på ud i de forskellige bookmaker tilbud. Vil du blive endnu klogere, så anbefaler vi vores artikel om

  • Bedste oddssider og betting apps