Betting Odds Bonus

Bookmakere med dansk licens

3 maj, 2019
par Anna

Den danske bettingbranche er efterhånden fyldt med både danske og udenlandske bookmakere, som hele tiden er på jagt efter at lokke nye kunder til. Der er dermed masser af muligheder for at spille på sport online, men det er også vigtigt at spille hos bookmakere med dansk licens. Find ud af hvorfor i denne dybdegående artikel.

Hvad er de bedste bookmakere med dansk licens?

Bookmaker Bonus Spil hér
Bwin 100% op til 1000 kr Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Betway 100% op til 2500 kr Gå til Betway

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvad menes med betting sider med dansk licens?

Når vi taler om betting sider med dansk licens menes der alle de bookmakere, som har ansøgt om en licens hos Spillemyndigheden i Danmark, og som derefter har fået udstedt en licens.

Dette giver bookmakerne lov til at markedsføre sig i Danmark og aktivt rette henvendelse mod danske kunder. For at opnå en licens hos Spillemyndigheden skal en bookmaker leve op til alle de krav som stilles til licensindehavere, og det inkluderer bl.a.

Krav om sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Desuden kræves det at alle bookmakere med dansk licens at de skal bekræfte deres kunders identitet med NemID og at alle logins på hjemmesiden foregår med NemID.

Når du spiller hos bookmakere med dansk licens har du altså garanti for at du spiller hos en bookmaker med en høj sikkerhed. Derudover kan du også få hjælp fra Spillemyndigheden hvis der opstår en tvist mellem dig og en af de mange bookmakere med dansk licens.

Desuden kan du også være sikker på at Spillemyndigheden løbende overvåger alle deres licensindehavere for at være sikre på at de lever op til de krav, som stilles til dem i kraft af deres licens.

De største bookmakere i Danmark

Den danske spillebranche blev liberaliseret tilbage i 2012, hvilket betød at Danske Spils mangeårige monopol endelig blev opløst. Det gjorde det muligt for andre danske og udenlandske bookmakere at ansøge om en spillelicens hos Spillemyndigheden og konkurrere på lige vilkår med Danske Spil.

Siden dengang er det væltet ind med bookmakere til Danmark, herunder nogle af de største og mest anerkendte bookmakere i den globale spillebranche. Vi tager nu et kig på nogle af de største bookmakere med dansk licens. Læs også vores artikel med den bedste odds bonus lige nu.

Danske Spil

Selvom Danske Spil har fået masser af konkurrence fra de store internationale mastodonter, er det stadig danskernes foretrukne bookmaker. Det skyldes i høj grad at Danske Spil relancerede sig selv i forbindelse med liberaliseringen i 2012, som i den grad gav hjemmesiden et mere moderne look. Desuden skruede hele Danmarks bookmaker også op for antallet og niveauet af odds, så du i dag kan nyde godt af et enormt udvalg af odds.

Desuden er det også muligt at spille live og at streame kampe live gratis på hjemmesiden. Yderligere har Danske Spil for ikke så lang tid siden lanceret en ny mobilplatform, som måske er den bedste mobilplatform blandt bookmakere med dansk licens.

bet365

Disclaimer: Denne del af artiklen er udelukkende baseret på skribentens egen personlige holdninger og erfaringer. Bemærk at al information kan ændres og kan variere afhængigt af din lokation.

Verdens største online sportsbetting-firma er britiske bet365, som har millioner af kunder verden over.

Det var en af de første bookmakere med dansk licens, og i dag har betting-giganten sat sig solidt på det danske marked med en stor markedsandel. Bet365 tilbyder et af de største udvalg af odds i branchen, og du kan altid være sikker på høje tilbagebetalingsprocenter.

Desuden får du branchens måske bedste live betting platform samt den bedste live streaming-tjeneste i Danmark. Du kan nemlig se mere end 60.000 sportsbegivenheder om året på hjemmesiden, og det er helt gratis som kunde.

Hvis du er ny indenfor betting, er bet365 et sikkert valg, og det er ingen overraskelse at bookmakeren er så populær i hele verden – det er uden tvivl en af de absolut bedste betting sider med dansk licens.

Unibet

En bookmaker der er mindst lige så populær i Danmark som bet365 er Unibet, som i den grad også har cementeret sin plads i den danske branche med et hav af nationale TV-reklamer og Brian Laudrup som frontfigur.

Unibet er en skandinavisk bookmaker, som naturligvis har stort fokus på de skandinaviske lande, og derfor finder du også et imponerende spiludvalg på hjemmesiden. Dette er også i høj grad muligt pga. et samarbejde med den erfarne leverandør af odds Kambi Group, som leverer et uendeligt stort udvalg af odds både prematch og live.

Desuden kan du også hos Unibet nyde et stort udvalg af live streaming på mere end 10.000 sportsbegivenheder om året.

Det er også en god bookmaker at vælge hvis du er på jagt efter gode bonustilbud og kampagner, da Unibet løbende lancerer en masse nye kampagner til både nye og eksisterende kunder.

Fordele ved at spille hos betting sider med dansk licens

Du har måske undret dig over hvorfor det er nødvendigt at spille hos betting sider med dansk licens – der er jo så mange udenlandske bookmakere uden danske licens, som man også kan spille hos.

Der er dog mange fordele ved at spille hos bookmakere med dansk licens, og vi gennemgår nogle af dem her.

For det første er du sikker på at du spiller hos en bookmaker der er reguleret og overvåget af en dansk myndighed i form af Spillemyndigheden.

For at opnå en dansk licens skal man som sagt leve op til en række krav, og det betyder at bookmakerne bliver nødt til at indføre en række sikkerhedsforanstaltninger på deres hjemmeside hvis de vil gøre sig forhåbninger om at gøre forretning i Danmark.

Derfor kan du roligt angive dine personlige oplysninger og indbetale penge, da der stilles store krav til bookmakere med dansk licens.

Hvis du har problemer med en af de mange bookmakere med dansk licens, kan du desuden kontakte Spillemyndigheden og få hjælp.

Dette er ikke muligt hvis du spiller hos en bookmaker uden dansk licens, da dette er helt på eget ansvar. Desuden kan du risikere at en bookmaker ikke vil udbetale dine penge hvis du spiller hos en bookmaker uden dansk licens, ligesom det også er en risiko at din konto lukkes fra den ene dag til den anden uden varsel – dette vil aldrig kunne lade sig gøre hos betting sider med dansk licens.

Ulempe ved at spille hos bookmakere med dansk licens?

Den største ulempe ved at spille hos bookmakere med dansk licens er også en af fordelene, nemlig at der stilles store krav til sikkerheden.

Det betyder at bookmakerne skal indføre NemID-login på deres hjemmesider, og det kan jo være ganske besværligt til tider at skulle finde sit NemID-nøglekort frem hver gang man vil logge ind på sin konto.

Heldigvis er der nu en NemID app som gør det langt nemmere og hurtigere at logge ind med NemID. Desuden kan du også undgå at logge ind med NemID hos de fleste bookmakere hvis du bare spiller via deres mobilplatform.

Bookmakere uden dansk licens

Der er selvfølgelig også et hav af bookmakere uden dansk licens, da det faktisk er ganske få bookmakere som har formået at opnå en dansk licens. Vi skal understrege at vi ikke anbefaler at spille hos bookmakere der ikke har en dansk licens, da der er en række risici ved dette.

Vi gennemgår dog alligevel nogle af de bedste og mest populære udenlandske bookmakere uden dansk licens. De inkluderer navne såsom Pinnacle Sports, Betsson, Coral, Paddy Power, Ladbrokes og William Hill. Disse er store internationale bookmakere med et godt omdømme, så det er da også ærgerligt at de ikke har en dansk licens. Der er dog mange bookmakere med dansk licens, som tilbyder mindst lige så gode produkter og services som disse bookmakere.

Desuden kan du næsten indirekte spille hos mange af bookmakerne, da Betsson egentlig opererer i Danmark med deres datterselskaber NordicBet og Betsafe, og Paddy Power har slået sig sammen med Betfair, som også har en dansk licens.

Er det lovligt att spille hos en bookmakere uden dansk licens?

Det er fuldt ud lovligt at spille hos bookmakere uden dansk licens, så der er i teorien ikke noget der holder dig tilbage fra spille hos disse bookmakere. Der er dog mange bookmakere uden en licens i Danmark, som slet ikke lader danske spillere åbne en konto hos dem.

Der er dog som sagt mange ulemper og risici ved at spille hos bookmakere uden dansk licens, og der er masser af eksempler på kunder som har haft kedelige oplevelser hos licensløse bookmaker.

Du risikerer nemlig at du ikke vil få lov til at udbetale penge fra din konto, ligesom det også er muligt at din konto vil blive lukket fra den ene dag til den anden. Det kan f.eks. ske hvis en bookmaker beslutter sig for ikke længere at ville lade danske kunder spille hos dem.

Endelig har Spillemyndigheden faktisk også hjemmel ifølge den danske spillelov til at spærre din adgang til en udbyder uden dansk licens.

Der er altså mange risici ved at spille hos udenlandske bookmakere uden dansk licens, men der er dog også en enkelt fordel.

Du kan nemlig logge ind på din konto uden NemID, så det er ikke lige så besværligt at logge ind. Det er dog en ganske lille fordel, som slet ikke kan opveje alle ulemperne, og derfor anbefaler vi at oprette en konto hos bookmakere med dansk licens, så du ikke løber disse risici.

 

  • Bedste oddssider og betting apps