Betting Odds Bonus

CSGO betting – Hvordan du spiller på den nye populære esport

3 august, 2019
par Anna

CS:GO står for Counter Strike: Global Offensive, og er en af de største esports i verden. Det er et klassisk skydespil, hvor to hold af 5 spillere, henholdsvis terrorister og anti-terrorister forsøger at skyde hinanden. Det er et utroligt actionpræget spil med masser af intensitet og underholdning. I denne artikel kigger vi nærmere på CSGO betting, altså hvordan du spiller på den nye populære esport.

Hvad er de bedste bookmakere til E-sport?

Bookmaker Bonus Spil hér
Unibet 100% op til 1000 DKK Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Nordicbet Op til 500 kroner i Freebet Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

Counter Strike: Global Offensive

CSGO betting – masser af spiltyper

Esport har gennemgået en rivende udvikling i de seneste år, og derfor er der nu også et hav af forskellige måder at spille på de mange forskellige esports.

Det gælder også CSGO betting, som i dag er blevet meget populært hos kunderne. De fleste bookmakere har i dag en esports betting sektion, hvor du kan finde odds på alle de forskellige esports, og selvfølgelig også CSGO betting odds.

Der findes efterhånden en lang række spiltyper på CSGO, så der er masser af chancer for at ramme en CSGO jackpot hos bookmakerne.

Du kan selvfølgelig altid spille på hvem der vinder kampen, og derudover tilbyder alle bookmakerne også CSGO bet på handicapspil, herunder både map handicap og rundehandicap for hvert map.

Typisk kan du også finde odds på pistolrunderne hos de fleste bookmakere, ligesom mange også tilbyder CSGO betting odds på hvor mange runder der spilles på et givet map samt hvor mange maps der spilles i kampen.

Hos nogle bookmakere kan du på udvalgte kampe også spille på hvor mange kills en specifik spiller opnår, hvem der får flest kills i kampen, om der kommer et knife kill, om der laves ace og mange andre specialspil.

Bemærk dog at disse specialspil oftest kun tilbydes til de største kampe ved de helt store events.

CSGO betting tips – hvordan man skal tænke når man spiller på CSGO

Med så mange CSGO betting odds er der også masser af muligheder for at slå bookmakerne og score en CSGO jackpot. Vi tager nu et kig på nogle af de CSGO bet tips, som kan være gode at have i tankerne når du skal spille på den populære esport.

Først og fremmest er det en god idé at følge med i nogle kampe eller se video fra tidligere kampe inden du placerer dine væddemål, så du har et billede af holdenes form.

Selvtillid og form betyder alverden i CSGO, hvor det tit er marginalerne som kan afgøre om man laver et kill og løber modstanderen over, eller om man selv bliver dræbt, og her spiller selvtilliden tit ind.

Desuden er det alfa og omega at du tjekker holdenes præstationer på de enkelte maps inden du begiver dig ud i et CSGO bet. Der er syv forskellige maps i den såkaldte “map pool”, og mange hold vælger at fokusere på 4-5 af disse maps mens de er mindre øvede på de resterende maps.

Derfor er det vigtigt at du tjekker hvordan holdenes map pools ser ud i forhold til hinanden – er det ene hold gode på nogle maps, som det andet hold stort set ikke spiller? Her kan det være en god idé at tjekke CSGO betting odds for map handicap til det ene hold. Det er kun de absolut bedste hold i verden som formår at være gode på 6 maps, og der er stort set aldrig nogen som har været gode på alle 7 på samme tid.

Hold øje med, hvordan du sætter din indsats

Husk også at holde regnskab med dine CSGO bet tips, så du holder styr på hvordan du har præsteret med dine væddemål.

Lav et detaljeret regnskab, hvor du angiver hvilken begivenhed du har spillet på, så du også kan se om du er bedre til at spille på LAN-begivenheder eller online-begivenheder. Med et detaljeret regnskab kan du hele tiden få et overblik over hvor der er plads til forbedring.

CSGO Live betting

CSGO Live betting

Esports betting er stadig et ganske nyt marked, og mange bookmakere er stadig ved at få øjnene op for de nye og interessante spil indenfor esport.

Det betyder desværre også at mulighederne for CSGO live betting er relativt begrænset i forhold til de mere etablerede og traditionelle sportsgrene. Der er dog alligevel en række bookmakere, som tilbyder CSGO betting odds på live betting, så du kan spille mens kampene er i gang.

Det er dog en utroligt action-præget sportsgren, hvor der hele tiden sker noget, så du vil hurtigt opdage at markederne tit lukkes for spil. Det kan dog også være brugbart hvis du vil placere et CSGO bet mens der er pause mellem to maps.

Det er muligt at streame esport og CSGO live hos enkelte bookmakere i den danske branche, men det er yderst begrænset hvor meget CSGO du kan få lov til at se hos bookmakerne. Det giver da også god mening når det er helt gratis at streame alle kampe på diverse streamingtjenester såsom Twitch.tv. Vi anbefaler da også at benytte disse streamingsider, hvor du aldrig skal have penge op af lommen for at se direkte esport.

De bedste CSGO betting bookmakere

Esports betting er som sagt ganske nyt for de fleste bookmakere, og der er stadig mange som lige skal have fundet ud af hvordan de skal tackle de nye spændende sportsgrene. Vi tager nu et kig på nogle af de bedste CSGO betting bookmakere når det gælder udvalget af odds bonus.

Bethard

Bethard er en af de nyeste bookmakere i den danske branche, men den svenske bookmaker kan alligevel tilbyde et imponerende spiludvalg indenfor de fleste sportsgrene, og det gælder faktisk også esports betting og CSGO betting.

Du kan nemlig spille på alle de største events hos Bethard, men du kan også finde masser af odds på mindre begivenheder og masser af online-kampe. På de fleste kampe kan du finde odds på vinderen af kampen, handicapspil og antal runder på et map.

Der er dog også mange mindre kampe, hvor du kun kan lave et CSGO bet på vinderen af kampen.

Gå til Bethard

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Unibet

Unibet er en af de mest populære bookmakere i Danmark, men når det gælder CSGO betting er det faktisk lidt skuffende at kigge i spiludvalget.

På de største kampe kan du spille på vinderen af kampen, handicapspil og antal maps og runder, men der er dog også mange af de mindre kampe som er nedprioriteret, og hvor du kun kan spille på vinderen af kampen og map handicap. Når det gælder esports betting generelt halter Unibet faktisk efter Bethard, selvom Unibet har langt flere år i branchen.

Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

NordicBet

NordicBet er også en del af Betsson, og tilbyder derfor det samme udvalg af CSGO betting odds som Betsafe. Derfor er der altså heller ikke de store muligheder for at ramme en CSGO jackpot hos NordicBet.

De bedste CSGO bookmakere

Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Få CSGO betting bonus

Der er altså enkelte bookmakere som tilbyder et flot udvalg af CSGO betting odds, mens andre halter væsentligt efter og har masser af plads til forbedring.

Hvis der er en bookmaker som du har lyst til at lede efter en CSGO jackpot hos, tager vi nu et kig på nogle af de bonusser som du kan modtage som ny kunde hos de forskellige bookmakere.

Bethard

Bethard tilbyder en velkomstbonus til alle nye kunder på op til 500 kr. Hver gang du spiller for 1.000 kr. til minimum odds 1.80 overfører Bethard 50 kr. til din konto som en bonus. Dette kan du gøre i alt 10 gange, så du kan altså modtage op til 500 kr. i velkomstbonus.

Du har dog kun syv dage til at gøre dette, så det er desværre en relativt dårlig bonus, og måske endda branchens dårligste.

Gå til Bethard

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Unibet

Hos Unibet kan du modtage 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling, så du kan altså få din første indbetaling fordoblet op til et maksimum på 1.000 kr. Du skal omsætte bonusbeløbet 6 gange til minimum odds 1.40 indenfor 60 dage for at udbetale pengene fra din konto.

Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

NordicBet

Du kan dermed opnå op til 500 kroner i freebet som ny kunde hos den nordiske bookmaker.

Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

De største CSGO turneringer

CSGO er som sagt blevet en utroligt populær esport, som i dag har fans fra hele verden.

Counter Strike i sig selv er en klassiker indenfor computerspil, så derfor er der også mange forskellige aldersgrupper som følger med i det legendariske spil og alle de fantastiske spillere, som udviser en helt utrolig forståelse for strategi og kommunikation samt utrolige reflekser og flot “aim”.
Derfor er der også i løbet af året masser af store CSGO turneringer med store CSGO jackpots og pengepræmier på spil.

Nogle af de største events og turneringer indenfor CSGO inkluderer ESL Pro League, Esports Championship Series, Intel Extreme Masters (IEM), Starladder, Blast Pro Series, Dreamhack og Dreamhack Masters og ESL One.

Alle de absolutte tophold i verden deltager i disse turneringer, som fylder store stadions og haller med CSGO-fans som støtter deres hold med masser af kampråb og sang som man også kender det i de mere traditionelle sportsgrene.

Præmiepuljerne er enorme, så der er virkelig noget på spil for alle holdene udover point til verdensranglisten og prestigen i at vinde.

På alle disse store CSGO turneringer finder du derfor også et hav af CSGO betting odds, så der er masser af muligheder for at score en CSGO jackpot hos bookmakerne.

Der er masser af gode ekspertråd og optakter at læse rundt omkring på nettet, så der er også masser af gode muligheder for at søge information og forberede sig til alle turneringerne når man skal spille på dem hos bookmakerne.

  • Spil på