Betting Odds Bonus

Danmark Belgien odds

23 februar, 2020
par Admin

Den formodet sværeste gruppekamp ved EM venter, når de danske drenge står overfor Belgiens superstjerner i Gruppe B’s anden runde. I denne artikel tager vi et nærmere kig på den belgiske modstander, Danmark Belgien odds og så kommer vi med dugfriske Danmark Belgien EM 2020 spilforslag.

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvor og hvornår spilles Danmark-Belgien

Vi kommer vidt omkring og runder altså både de mange belgiske stjerner, Danmarks chancer og odds og spilforslag på Danmark Belgien EM 2020 opgøret. Men lad os først få styr på det praktiske.

Danmark Belgien sparkes i gang torsdag 17. juni 2021 klokken 18:00 i Parken. Er du ikke en af de heldige billet indehavere, kan du også se kampen på tv, hvor DR viser den og alle Danmarks EM kampe, eller streame den hos Viasat, som også har købt rettighederne til alle EM-kampene.

Danmark Belgien odds

I skrivende stund er der ikke mange odds offentliggjort på Danmark Belgien. Vi kan derfor ikke overdynge dig med en masse Danmark Belgien odds på specialspil og deslige … endnu! Men der er dog Danmark Belgien odds ude allerede nu, som giver en idé om, hvordan bookmakerne vurderer vores chancer.

De aktuelle Danmark Belgien odds hos NordicBet ser ud således:

Danmark 3,70 Uafgjort 3,40 Belgien 2,16 (odds hentet december 2020)

Det er påfaldende, at bookmakerne umiddelbart vurderer Belgien til at være lige så store favoritter mod Danmark, som Danmark vurderes at være imod Rusland. Her er oddsene:

Danmark 2,11 Uafgjort 3,40 Rusland 3,85 (odds hentet december 2020)

Bookmakerne har altså Belgien som solide favoritter, og det er der nok ikke så meget at sige til. Belgien er i skrivende stund nummer 1 på verdensranglisten, og truppen vurderes til €821,5 millioner mod Danmarks €320 millioner. Altså en kølig dif på en halv milliard euro. Bum.

Danmarks chancer mod Belgien

Belgien er blandt favoritterne til at vinde hele møget. Så hvis Danmark får den ventede åbningssejr mod Finland, vil de danske spillere næppe være kede af at forlade plænen med 1 point på kontoen.

Et skrækscenarie vil være, at Danmark smider point mod Finland og derfor i højere grad er presset fremad på banen, hvor den belgiske kontramaskine for alvor kan gøre det til 90 lange minutter.

Finland gjorde rent bord i sin kvalifikationsgruppe. Her var de kuriøst nok også i gruppe med det tredje hold i vores EM gruppe B, Rusland. Belgierne viste skræmmende styrke med 3-1 hjemme og hele 4-1 ude.

Så der har næppe været russisk ekstase over endnu engang at se Belgien i bowlen. Belgiens samlede total i gruppen var i øvrigt 40-3 i målscore, hvilket var den klart bedste af alle hold i EM kvalifikationen.

Danmark skal finde lyspunkterne i hjemmebanefordelen og i det faktum, at vi historisk faktisk har et godt tag på belgierne. Det er blevet til 13 indbyrdes opgør med 6 danske sejre, 3 uafgjorte, 4 belgiske sejre og en målscore på 23-21 i dansk favør til følge.

På negativsiden ligger opgørene ret langt tilbage i tiden. Sidst, vi mødtes, var i en venskabskamp i 2000, mens sidste opgør med noget på spil fandt sted i 1995.

Danmark Belgien odds

Udvalgte belgiske profiler

Det er en voldsomt utaknemmelig opgave at skulle udvælge 3 profiler på et hold, der kan stille med defensive navne som Thibaut Courtois, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen, et maskinrum bestående af Youri Tielemans og Axel Witsel og selvfølgelig det offensive trekløver Eden Hazard, Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku.

Men det gør vi ikke desto mindre, og vi kommer altså ikke uden om netop trekløveret, der alle var blandt de flittigste bidragydere til belgiernes vanvittige målscore i kvalifikationen.

Eden Hazard

750 millioner kroner manden Eden Hazard har ikke haft sin bedste tid i Real Madrid, hvor han har døjet med skader, dårlig form og minsandten også en lille dunk.

Men klasse fornægter sig ikke, og i kvalifikationen endte Hazard på en delt førsteplads over assistmagere med 7 af slagsen. Det gjorde han sammen med holdkammerat Kevin de Bruyne, Raheem Sterling, Antoine Griezmann og Memphis Depay.

Derudover blev det såmænd også til 5 scoringer fra den belgiske troldmand. Han kommer uden tvivl til at gøre sit for at give Kasper Schmeichel en træls dag på kontoret.

Hazard byder på både fart, hurtige driblinger og evnen til at slå en aflevering, der kan flå et forsvar itu. De mange forskellige remedier i hans værktøjskasse gør ham til en ubehagelig modstander at stå overfor. Men det er ikke desto mindre absolut nødvendigt at få lukket ned for ham i venstresiden, hvis det danske forsvar skal holde Belgien fra fadet.

Kevin de Bruyne

Fra én assistkonge til en anden. Kevin de Bruyne er den offensive hjerne på Belgiens hold, manden der koordinerer offensiven og sætter de andre i scene. Kevin de Bruyne har ikke Hazards fart eller Lukakus styrke. Til gengæld har et Iniesta’sk blik for spillet og en Xavi’sk evne til at lægge en bold på en femkrone fra 40 meters afstand. Næsten da.

Udover de unikke evner til at læse spillet og lægge den perfekte aflevering er Kevin de Bruyne heller ikke bleg for at sætte sidste fod på. I snit har han over hele sin karriere således scoret knap et mål for hver fjerde kamp, han har spillet. Han vil være en trussel, der skal lukkes ned for relativt langt fremme på banen, så han ikke får mulighed for at fyre et af sine langdistance missiler af.

Romelu Lukaku

I en alder af 26 blev Romelu Lukaku allerede den mest scorende spiller i Belgiens historie. Det er en vanvittig bedrift for et land, der historisk set har produceret så mange gode spillere og altid vist, at de aldrig må afskrives.

Den bomstærke, 1.90 meter høje Lukaku skiller sig ud på det belgiske hold, der på den sidste tredjedel af banen mestendels består af vævre teknikere, hvis styrke findes i teknik og spilforståelse snarere end evnen til at tage de fysiske kampe. Men Lukaku fungerer perfekt i træner Roberto Martinez’ system, og de to kender da også hinanden fra tiden tilbage i Everton.

Lukaku er både targetmanden, bolden skal spilles op på for at sætte medspillerne i scene, og hovedet, der sigtes efter når et af de giftige indlæg fra Hazard eller Dries Mertens slås. Og med 7 mål og 3 assists i EM kvalifikationen viste Lukaku da også, at han formår begge dele.

Danske fans ved EM 2012. Foto – Football.ua under CC BY-SA 3.0

Danmark Belgien bettingforslag

Belgierne kommer ind som komfortabel favoritter, og spiller for spiller er der ingen tvivl om hvorfor. Tidligere har belgierne, ligesom deres hollandske naboer, været gode til at ødelægge sig selv med intern splid og store egoer.

Det lader ikke til at være tilfældet længere, og de belgiske spillere lader faktisk til at have et godt sammenhold. Alligevel kan vi måske holde fast i en vist håb om, at det kan være muligt at frustrere og stresse de store stjerner. Hvis vi altså kan holde dem fra fadet længe nok.

Begge hold til at score

Belgien slap kun 3 mål ind i kvalifikationen. Men det var mildest talt heller ikke skræmmende modstandere, de stod over for. Ser vi derimod på deres seneste slutrunder, lukker belgierne faktisk relativt mange mål ind for et hold med deres styrke.

Samtidig er der lidt spørgsmålstegn at sætte ved deres defensiv. Bevares, Jan Vertonghen og Toby Alderweireld er stadig kæmpe navne ikke blot i kraft af deres individuelle styrke. De har også et solidt samspil, som kun er blevet bedre, eftersom de har spillet sammen i årevis på både landsholdet, i Ajax og sidenhen i Tottenham.

Men de er ikke vårharer længere. Og de seneste sæsoner har da også budt på flere skader og perioder med dårlig form hos begge spillere.

Kan du få den rette pris, kan det være en overvejelse værd.

Uafgjort

Forhåbentlig kommer både Danmark og Belgien fra land med en sejr og ind til kampen med 3 point. I givet fald øger det sandsynligheden for en uafgjort.

Det er et resultat, Danmark på forhånd må formodes at ville stille sig tilfreds med. Og for Belgien kan der også være ræson i at gå mere forsigtigt til værks mod Danmark for ikke at indkassere et dumt nederlag. I stedet kan det give bedre mening at satse på at slå Finland i den sidste gruppekamp.

De aktuelle Danmark Belgien EM 2020 odds er på 3,40, og selvom de sikkert vil ændre sig, kan det vise sig som et spil med værdi, hvis du kan få nogenlunde samme pris og ovenstående præmis holder til den tid.

Vi håber, du er blevet klogere af vores Danmark Belgien EM 2020 gennemgang. Vil du læse om andre opgør end Danmark Belgien EM 2020 opgøret, så anbefaler vi vores artikel om den bedste betting app.

  • EM 2020