Betting Odds Bonus

Danmark Finland odds

23 februar, 2020
par Admin

Når Danmark møder sin første modstander Finland ved EM 2020, er der efter alt at dømme tale om en must win kamp. Så hvordan ser chancerne ud? Vi analyserer de aktuelle Danmark Finland odds og kommer med skarpe bettingforslag til dig.

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Danmark-Finland tid og sted

Men inden, vi går i dybden med Danmark Finlands odds, bettingforslag etc., så lad os lige få på plads, hvor og hvornår kampen finder sted.

Danmark møder Finland lørdag den 12. juni 2021, klokken 18:00. Kampen spilles i Parken, ligesom de to andre gruppekampe i øvrigt.

Har du ikke mulighed for at se kampen på stadion – eller en af de mange storskærme – kan du se kampen på DR1 eller streame kampen på Viaplay.

Danmark Finland odds

De aktuelle Danmark Finland odds ser ud som følger:

Danmark 1.48 Uafgjort 4.50 Finland 7.00. (odds hentet december 2020)

Danmark må altså finde sig i en tung favoritværdighed, og selvom de aktuelle Danmark Finland odds næppe holder status quo helt frem til kampstart, så bliver der næppe rokket ved Danmarks solide favoritværdighed.

Og der er da også god grund til, at Danmark Finland odds i så høj grad favoriserer Danmark. Finland er en lilleputnation, når det gælder fodbold. Det er finnernes første større slutrunde nogensinde, efter de sluttede som toer i deres kvalifikationsgruppe efter Italien og foran Grækenland.

De er pt. nummer 58 på verdensranglisten, mens Danmark er nummer 16. Og kigger man på Transfermarkt, vurderes den finske trup at være €40 millioner værd mod Danmarks €320 millioner. Faktisk vurderes Christian Eriksen alene til at være dobbelt så meget værd som hele den finske trup til sammen.

Og selvom Transfermarkt selvfølgelig skal tages med et stort forbehold, så vidner det dog om styrkeforholdet.

Også indbyrdes står Danmark stærkt. 59 gange er vi rendt i hinanden, og det er endt med dansk sejr i de 38 opgør. 10 kampe er endt uafgjort, mens Finland har vundet 11. Også her skal der dog tages et stort forbehold. Langt størstedelen af kampene er nemlig venskabskampe, og kun i 14 af opgørene har der været andet end æren at spille om.

Det sidste opgør af betydning ligger tilbage i 1987, mens de to hold seneste mødtes i 2011. Begge kampe endte med dansk sejr.

Danmark Finland odds

Teemu Pukki er manden, vi skal holde skarpt øje med. Her er han i aktion mod Chelsea for sit klubhold Norwich. Foto: @cfcunofficial CC-SA 2.0

Danmark Finland bettingforslag

Danmarks EM-kvalifikation blev en blandet landhandel. Der var højdepunkter som det flotte comeback samt hjemmesejren mod Schweiz og den sikre 5-1 sejr over Georgien hjemme. Men der var også mere rustne præstationer i form at tre langgabere af uafgjorte mod 2 x Irland og Georgien ude.

Danmark scorede 1 eller 0 mål i halvdelen af sine opgør, og målscoren på 23-6 skal altså i høj grad ses i lyset af de 12 mål, der blev scoret i to opgør mod Gibraltar. Omvendt vidner det også om den defensive kvalitet, at vi udover Schweiz-kampen kun slap 3 mål ind i de resterende syv kampe.

Finland fik 18 point i sin gruppe, hvor det blev til 6 sejre og 4 nederlag med en målscore på 16-10. Finnerne holdt nullet i alle 6 kampe, der blev vundet, og det godt organiserede finske mandskab har ikke for vane at slippe mange mål ind.

I den anden ende er der ingen tvivl om, at finnerne skylder stor tak til den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, der scorede 10 af finnernes mål eller knap to tredjedele, og det er åbenlyst, at fokus skal holdes på ham, hvis vi skal holde finnerne fra fadet.

Finnerne er generelt ikke kendt for deres målfarlighed. Kun to af de foreløbigt kvalificerede hold scorede færre mål end Finland, og begge spillede to kampe færre.

Den korte karakteristik af de to mandskaber er altså to hold, der er godt organiseret defensivt, men hvis stramme organisation også kan ske på bekostning af det fremadrettede spil. Samtidig er der tale om en åbningskamp, der derfor kan blive en nervøs affære.

På den baggrund har vi udvalgt 3 Danmark Finland EM 2020 odds forslag:

Under 2½ til odds 1,8 (odds hentet december 2020)

Det første Danmark Finland EM 2020 odds forslag er, at der bliver scoret under 2½ mål i kampen. Vi forventer som sagt en taktisk disciplineret kamp, hvor begge hold for alt i verden vil undgå et nederlag.

Derudover har begge hold vist, at de helst ikke angriber ud over stepperne. Og skulle et af mandskaberne komme foran, vil de næsten med garanti prioritere at lukke af fremfor at gå efter den næste scoring.

I Danmarks tilfælde kom det til udtryk i begge kampe mod Irland, hvor Danmark kom foran med 1-0 og (uden held) forsøgte at forsvare sejren hjem. Også Georgien-kampen bar præg af et dansk mandskab mere interesseret i ikke at tabe end at vinde.

Det, der taler for mange mål, er, at Finland er gruppens svageste hold på papiret. Det kan derfor ende i et scenarie, hvor det bliver målscoren, der afgør andenpladsen. Finnerne ligner dog bare ikke en Prügelknabe i risikozonen for at kollapse og indkassere et stort nederlag. Derfor tror vi på få mål i kampen.

Danmark vinder med ét mål til odds 3,40 (odds hentet december 2020)

Det næste Danmark Finland EM 2020 odds forslag er, at Danmark vinder med mindste margin. Åge Hareide har ved adskillige lejligheder vist, at han bestemt ikke skyr at gå ned ad pragmatismens vej, og som vi var inde på, er det bestemt ikke usandsynligt, at Danmark, skulle vi komme foran, vil fokusere mest på det defensive og overlade det angrebsmæssige til i overvejende grad de kontraer, der må forventes at komme.

Hvad mere er, så viste kvalifikationen, at Danmark ikke har problemer, når det gælder tålmodighed. I 4 af de 7 opgør, hvor vi scorede, faldt målet således først efter de 70. minut. Det er ikke usandsynligt, at de to hold skulle gå til pause – og mere til – med 0-0 i hånden. Herefter må man formode, at de danske spillere vil være mest ivrige efter at få scoret.

Danmark vinder og begge hold scorer ikke 2,40 (odds hentet december 2020)

Det sidste Danmark Finland EM 2020 odds forslag, hvor vi mener, du får god værdi for pengene, er Danmark til at vinde, mens Finland ikke scorer. Som vi har været inde på, er finnerne ikke ligefrem en målscoringsmaskine, og de er tilmed meget afhængige af Teemu Pukki, hvilket alt andet lige gør dem nemmere at lukke ned for end et hold med mange målscorere.

Danmark er tilmed gode defensivt, og derfor mener vi, at der er god ræson i dette væddemål til odds 2,40.

Bedste EM bookmakere

Med styr på Danmark Finland EM 2020 opgøret lad os så tage et kig på tre af de mest populære EM 2020 bookmakere.

Unibet

Den første EM bookmaker, vi vil anbefale, er svenske Unibet. Som en rigtig fodboldtosset bookmaker er Unibet selvfølgelig topfokuseret på EM 2020, og vi regner med at se en kavalkade af spændende kampagner til både nye og eksisterende spillere.

Hos Unibet kan du få en 100% matchbonus på op til 1000 kroner. Match bonussen gælder for alle beløb mellem 40 og 1000 kroner. Du skal omsætte værdien af din bonus 8 x til mindst odds 1,40, før du kan hæve bonussen, og det har du 60 dage til at nå. Regler og vilkår gælder + 18 år.

bet365

bet365 er verdens største bookmaker. Med sæde i Stoke on Trent i England, behøver vi næppe understrege, at fodbolden også her har en helt særligt plads i hjertet.

Derfor kan du roligt regne med, at EM 2002 vil byde på et overflødighedshorn af spændende muligheder for betting, skrappe EM odds og spændende kampagner. bet365 har nemlig et af markedets største og mest omfattende spiludvalg, der både dækker små ligaer og lave rækker og de helt store begivenheder som et EM er.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

NordicBet

Vi runder listen over EM bookmakere af med et smut tilbage til Norden, hvor NordicBet holder til. NordicBet er ikke lige så store som de to andre udvalgte EM bookmakere. Til gengæld har de også et ry for at være ekstremt stærke, når det gælder sportsbetting og i særdeleshed fodbold.

Er du ny hos NordicBet, kan du få en bonus i form af et free bet på 500 kroner, hvis du indsætter samme beløb. Du skal omsætte denne bonus 1 x til mindst odds 1,80. Også her har du 60 dage til at møde omsætningskravet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Velkomstbonussen gælder kun nye spillere. Du modtager dit freebet når du har omsat for 500 kr til mindst odds 1.80 indenfor 60 dage. Omsætning til under odds 1.80 er ikke tællende. Gevinster fra dit freebet udbetales uden omsætningskrav, indsatsen udbetales ikke. Regler og vilkår er gældende.

Vi håber, du er blevet inspireret af denne artikel, hvor vi er dykket ned i nogle af de mest spændende Danmark Finland odds. Vil du læse mere, anbefaler vi vores artikel om generelle fodbold betting tips.

  • EM 2020