Betting Odds Bonus

Danmark Rusland odds

23 februar, 2020
par Admin

I den sidste kamp i Danmarks EM gruppe B venter Rusland i det, der på forhånd ligner nøglekampen, der afgør, hvem der skal gøre Belgien følgeskab videre til knockout-fasen. Vi analyserer kampen, giver dig Danmark Rusland odds og serverer friske Danmark Rusland EM 2020 odds forslag til dig!

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvor og hvornår spilles Danmark Rusland?

Men lad os lige få styr på logistikken først, for hvor og hvornår spilles Danmark Rusland? Det er som sagt det sidste opgør i gruppe B, og kampen sparkes i gang torsdag den 21. juni 2021 klokken 21:00 i Parken.

Derudover vises kampen i tv på DR og streames af Viasat, der har købt rettighederne til EM 2020. Har du ikke fået billetter, men vil du samtidig gerne gøre lidt mere ud af begivenheden kan du også vælge at se kampen på en af de mange storskærme, der bliver sat op i større byer landet over.

Danmark Rusland odds

I skrivende stund er der kun få odds ude på Danmark Rusland. NordicBet vurderer holdene således:

Rusland 3,85 Uafgjort 3,40 Danmark 2,11 (odds hentet december 2020)

Der er endnu ikke offentliggjort andre Danmark Rusland odds, og det er i sagens natur også svært på forhånd at spå for meget om, hvordan de to hold vil gå til kampen. Det afhænger nemlig i høj grad af resultaterne fra de første to runder i turneringen.

Flasker disse resultater sig med danske øjne, vil der være pres på Rusland, der meget vel vil skulle bruge en sejr for at gøre sig forhåbninger om avancement. Men det er spekulation i skrivende stund, så i stedet for at grave videre i hypotetiske scenarier, så lad os tage et kig på, hvad vi lige nu ved om vores russiske modstander.

Danmark Rusland odds

Ruslands styrker og svagheder

I skrivende stund ligger Rusland nummer 38 på verdensranglisten, hvor Danmark indtager 16. pladsen. Ifølge Transfermarkts vurderinger (som skal tages med et gran salt) er den russiske trup vurderet til €198 millioner, mens den danske trup har en værdi på €320 millioner.

Umiddelbart ligner Danmark på papiret altså det stærkeste af de to mandskaber, og det vil nok også afspejle sig i de kommende Danmark Rusland odds, når de offentliggøres.

Rusland føres an af den tidligere landsholdsspiller Stanislav Cherchesov, som har været i spidsen siden 2016 med et point snit på 1,56 for 41 kampe til følge.

Cherchesovs foretrukne formation er 4-2-3-1, og det var under ham, Rusland nåede VM 2018 kvartfinalen på bekostning af Spanien efter straffe.

Noget, der springer i øjnene ved Cherchesov, er, at defensiven ikke altid ser lige solid ud. Under ham har Rusland i snit lukket 1,44 mål ind pr. kamp (86-59). For Hareide var tallet 0,82 (80-33).

Rusland var i gruppe med Belgien i kvalifikationen til EM 2020, og russerne sluttede som toer med 8 sejre og 2 nederlag i 10 kampe i en gruppe, hvor der aldrig var tvivl om, hvem ville avancere, og Rusland sluttede 9 point foran Skotland på tredjepladsen.

Begge nederlag var til netop Belgien. Og der er såmænd intet odiøst i at tabe til de forsvarende VM bronzevindere. Men særligt hjemmebane nederlaget på 1-4 til Belgien må alligevel have vakt russiske panderynker.

Indbyrdes er der ikke meget at brygge på. Vi har nemlig kun mødt Rusland en enkelt gang, og det var i en venskabskamp tilbage i 2012, hvor russerne vandt med 2-0.

Rusland profiler

Lad os tage et kig på nogle af de spillere, vi skal holde øje med på det russiske mandskab.

Artjom Dsjuba, 32 år, angriber, Zenit

Artjom Dsjuba er næppe et navn, der vækker den store genklang hos mange danske fodboldinteresserede. Den 31-årige kaptajn har ganske vist rundet over 40 landskampe, men han har altid spillet uden for den russiske liga, hvorfor du er undskyldt, hvis ikke han får en klokke til at ringe.

Men Dsjuba har været Ruslands måske stærkeste kort i kvalifikationen, hvor han scorede hele 9 gange og tilmed lagde op til 5 mål. Dermed var han direkte involveret i 42% af de 33 mål, russerne lavede i 10 kampe, og der er ingen tvivl om, at der skal holdes skarpt øje med Dsjuba.

Aleksandr Golovin, 24 år, Monaco, offensiv midt

Aleksandr Golovin har haft en heftig karriere trods sin unge alder. Han fik allerede debut på det russiske landshold som 19-årig under Fabio Capello og har siden da rundet +30 kampe. I 2018 blev han under stor bevågenhed den dyreste russiske fodboldspiller nogensinde blev købt at Monaco for 225 millioner kroner.

Tiden i det franske har dog ikke været en ubetinget succes for Golovin, der har døjet med både skader og dårlig form. Efter over 60 kampe har han endnu ikke nået et tocifret antal hverken mål eller assists. For landsholdet er formen dog stadig brandvarm, og Golovin bidrog med hele 7 assists i kvalifikationen.

Denis Cheryshev, 30 år, Valencia, venstre wing

Denis Cheryshev er endnu en målfarlig herre, der trods en skadesplaget kvalifikation gjorde imponerende figur. Ligesom Golovin har Cheryshev haft det svært på klubplan, hvor han ikke rigtig kan bide sig fast i startelleveren, men i landsholdsregi har Cheryshev været fænomenal.

Selvom han altså kun nåede at spille 5 kvalifikationskampe, blev det i disse fem opgør til helt vanvittige 5 mål og 3 assists, og det bliver ikke en smal sag at lukke ned for Cheryshev.

Danmark Rusland EM 2020 bettingforslag

Der tegner sig altså et billede af Rusland som et hold, hvis forcer klart er at finde i det offensive. Det står i skarp kontrast til det danske hold, der, fraset 3-3 kampen mod Schweiz, blot slap yderligere tre mål ind i de resterende syv kampe i kvalifikationen.

Så bliver det Ruslands offensiv, der lykkes med at diktere kampen, eller bliver det Danmarks defensiv? Det er det afgørende spørgsmål, og vi har tiltro til, at Danmarks defensiv og hjemmebane bliver udslagsgivende.

Under 2½ mål

Pt. er Danmark Rusland odds altså ikke offentliggjort, men ikke desto mindre har vi et par Danmark Rusland EM 2020 betting forslag, hvis du vel og mærke kan finde passende odds på væddemålene. Som tidligere nævnt kommer meget til at afhænge af resultaterne af de respektive holds første kamp. Men vi tror nu alligevel på, at Danmark har den største fordel i kampen mellem den danske defensiv og den russiske offensiv.

I den 1.97 meter høje Dsjuba har russerne et på godt dansk enormt lokum af en spids. Og uden at skulle reducere Dsjuba til en spiller, der kun har én tangent at spille på, så er hans type af spiller ikke én, der står dårligt til det danske centerforsvar, hvor Simon Kjær og Mathias Zanka begge rager godt op i landskabet med henholdsvis 1.90 og 1.91 meter.

Med Åges evne til at organisere en effektiv defensiv tror vi derfor på, at Danmark er i stand til at holde russerne på få eller ingen mål. Derfor anbefaler vi at spille på under 2½ mål.

Ingen hold til at score i første halvleg

Som sagt er der tale om et nøgleopgør, der meget vel kan være afgørende for begge mandskabers chancer for avancement. Der er samtidig tale om to hold, som umiddelbart kender meget lidt til hinanden.

Kvalifikationen viste desuden, at de danske fodboldherrer ikke er blege for at udvise megen tålmodighed, og i 4 af 7 opgør, hvor vi scorede, faldt det første danske mål efter det 70. minut. Disse faktorer, kombineret med den stærke danske defensiv, taler for, at det ikke er usandsynligt, at begge hold går målløse til pause.

Uafgjort til odds 3,40 (tal hentet december 2020)

Det sidste Danmark Rusland odds forslag, vi har valgt at foreslå, er at kampen uafgjort. Der er nemlig tale om et opgør, der meget vel kan blive vind-eller-forsvind for begge hold.

Da de fire bedste treere også går videre, kan der sagtens findes tilfælde, hvor både Danmarks og Ruslands EM chancer vil være intakte med en uafgjort, men vil fordufte med et nederlag. Derfor kan der meget vel være god værdi i at spille uafgjort til odds 3,40.

Vi håber, du er blevet klogere af vores gennemgang af Danmark Rusland EM 2020 opgøret, der ligner et meget spændende et af slagsen. Vil du læse om mere end Danmark Rusland odds, anbefaler vi vores artikel om de bedste betting apps.

  • EM 2020