Betting Odds Bonus

Frankrig Tyskland odds

23 februar, 2020
par Admin

EM gruppe F er med god grund blevet døbt “Dødens Pulje”. De tre første hold udgøres af Portugal, Frankrig og Tyskland, og den sidste stakkel er Ungarn! I denne artikel kigger vi på det første opgør i EM gruppe F mellem Frankrig og Tyskland. Vi gennemgår Frankrig Tyskland odds og indbyrdes styrkeforhold. Og så kommer vi selvfølgelig med en række skarpe Frankrig Tyskland betting forslag.

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvor og hvornår spilles Frankrig Tyskland

Inden, vi dykker ned i Frankrig Tyskland odds og analyser kampen, så lad os lige få styr på kampens tid og sted.

Frankrig Tyskland er den første kamp i EM gruppe F. Kampen spilles tirsdag den 15. juni 2021. Opgøret sparkes i gang klokken 21:00 på Allianz Arena i München, så der er altså hjemmebanefordel til tyskerne, selvom kampen officielt er noteret som “neutral grund”.

Gruppe F er som sagt blevet kaldt for “Dødens Pulje” på grund af de tre stærke hold, der allerede er offentliggjort. Det sidste hold i gruppen, Ungarn, må forbande deres manglende lodtrækningsheld.

Frankrig Tyskland odds

Et kig på de aktuelle Frankrig Tyskland odds afslører lidt af et kuriosum. For selvom Frankrig vurderes som de aktuelle favoritter til at vinde hele turneringen, så er det Tyskland, der er favoritter til at vinde kampen mod Frankrig:

Frankrig 3,10 Uafgjort 3,20 Tyskland 2,55 (alle odds hentet hos NordicBet december 2020)

Mange vil nok forvente sig et festfyrværkeri, når to så talentfulde mandskaber mødes. Men med så meget på spil, er der også en risiko for, at det bliver en forkrampet affære. Begge hold kan nemlig være mere interesseret i ikke at tabe end at vinde.

Frankrigs træner Didier Deschamps har desuden ved flere lejligheder vist, at han ikke er bange for at skrue op for den taktiske disciplin og tilbageholdenhed på bekostning af det frie spil fremad på banen.

Frankrig indtager pt. andenpladsen på verdensranglisten, mens Tyskland måske lidt overraskende roder rundt helt nede på 15. pladsen. Fodbolddatabasen Transfermarkt vurderer den franske trup til at have en svimlende værdi på €1,15 milliarder. Det tilsvarende beløb på den tyske trup lander på €858 millioner.

Frankrig Tyskland odds

Raphaël Varane er en sikker sidste skanse for Frankrig. Foto: Антон Зайцев CC BY-SA 3.0

Aktuel form

Som forsvarende verdensmestre og EM sølvvindere er det et fransk hold på de absolutte tinder. Der har været enkelte svipsere det seneste års tid. I Nations League gruppe A sluttede Frankrig som nummer to på en dårligere målscore og derfor måtte se Holland kvalificere sig til playoff.

Også i kvalifikationen var der lidt grus i maskineriet. I to forsøg mod Tyrkiet formåede Frankrig ikke at vinde. De måtte i stedet nøjes med et nederlag og uafgjort hjemme. Frankrig sluttede dog stadig som etter i gruppen to point foran netop Tyrkiet. Og at det er de mest negative resultater, vi kan finde, vidner om franskmændenes form.

Hos Tyskland har formen været mere tvivlsom. De sluttede ganske vist som etter i kvalifikationsgruppen med 7 sejre og 1 nederlag i otte kampe, hvilket var to point foran Holland, der smed point ude mod Nordirland.

Men siden tyskernes pinlige exit som sidst i gruppen ved VM 2018, hvor træner Löw måske lidt overraskende fik lov at beholde jobbet, har flere svipsere fulgt.

Tyskland var netop i gruppe med Frankrig og Holland i Nations League gruppe A. Det blev en pinlig omgang for Tyskland. De endte således på en klar sidsteplads med to nederlag og to uafgjorte for fire kampe. Særligt 0-3 nederlaget ude mod Holland gjorde ondt på tyskerne, der bestemt ser nemmere ud at ryste end tidligere.

I slutningen af 2020 blev det tilmed til et forsmædeligt 0-6 nederlag til Spanien, der næsten kostede Löw jobbet.

Indbyrdes styrke

Lad det være sagt med det samme. Frankrig har det nok mest komplette hold i verden, og der er stort set ikke en plads på holdet, hvor der ikke er to stjernenavne, der står klar til at gå i kamp for Les Bleus.

I Didier Deschamps har de samtidig en træner, der med 8 års anciennitet på posten har masser af erfaring, og som har bevist, at han kan vinde medaljer. De mange stjerner giver samtidig Deschamps rigeligt med rum til at justere, og under ham har Frankrig både spillet 3-5-2, 4-4-2 og 4-3-3.

Der er altså tale om et hold, der kan være svære at sætte sig op imod, da de er gode til at være uforudsigelige.

Vi kunne bruge hele artiklen på at opremse Frankrigs stjerner, men vi gør det ikke. Vi vil dog fremhæve tre spillere, nemlig kaptajnen Varane, der holder defensiven sammen sammen med fænomenale Kante. I det offensive er det Mbappe, alle kigger på, men i kvalifikationen var det Griezmann, der svingede taktstokken.

Han blev således delt assistkonge sammen med Kevin de Bruyne, Raheem Sterling, Eden Hazard og Memphis Depay med 7 af slagsen.

Tyskland har et fantastisk mandskab, men i modsætning til Frankrig, der er midt i et peak, har Tyskland måttet foretage et generationsskifte. Spillere som Jerome Boateng og Mats Hummels er blevet skyllet ud af træner Löw. Der har også været ståhej om målmandsposten, hvor mange har krævet ter Stegen forfremmet på bekostning af Manuel Neuer.

Derudover har tyskerne længe haft problemer med at finde en spids med mål i støvlerne. Timo Werner ligner dog så småt én, der er ved at finde sig til rette i rollen.

Indbyrdes historik

Frankrig og Tyskland har mødt hinanden 31 gange. Og Frankrig er et af de få hold, der faktisk har en positiv statistik mod tyskerne. 14 gange er det blevet til fransk sejr, 7 opgør er endt uafgjort og tyskerne har vundet 10 gange.

Tyskland har ikke formået at slå Frankrig i de seneste 5 indbyrdes opgør. Vi skal faktisk tilbage til 2014 for at finde seneste tyske triumf over naboerne. De 5 seneste kampe er endt med to uafgjorte og tre nederlag og en målscore på 8-3 i fransk favør.

Frankrig Tyskland spilforslag

Der bliver formentlig tale om et yderst tæt åbnindsopgør i EM gruppe F. Der er nemlig tale om to fantastiske hold anført af to erfarne og dygtige trænere. Vi har fundet to Frankrig Tyskland odds forslag til dig.

Frankrig til at vinde til odds 3,10

(Odds hentet hos bet365 december 2020)

Vi går imod bookmakernes favoritvurdering. Tyskerne har ganske vist hjemmebanefordel, men på grund af billet allokeringen bliver fordelingen af tilskuere mere jævn, end en hjemmebane normalt vil fordre.

Derfor skal dette aspekt ikke overvurderes i tysk favør. Frankrig har omvendt spiller for spiller et bedre hold end Tyskland og en træner, som har en rigtig stærk indbyrdes statistik mod Löw. En sejr i dette første opgør kan meget vel blive ensbetydende med en booket billet til ottendedelsfinalen. Og den sejr tror vi, at franskmændene får.

Derfor spiller vi på Frankrig til at vinde til odds 3,10

Frankrig til at vinde og holde nullet til odds 5,50

(Odds hentet hos bet365 december 2020)

Vi brygger videre fra det foregående Frankrig Tyskland odds forslag, hvor vi argumenterede for sandsynligheden i, at Frankrig slår Tyskland.

Vi ikke se bort fra de svaghedstegn, det tyske hold har udvist, særligt i defensiven. Vi tror ikke, at det tyske forsvar kan holde den multifacetterede franske offensiv, der kan spille på alle strenge – fart, styrke, hovedspillet og teknik – fra fadet.

Og vi vurderer, at der til odds 5,50 er værdi i at spille på, at den franske defensiv omvendt kan holde stand mod den tyske offensiv, der med jævne mellemrum demonstrerer, at Morten Olsens berømte automatismer ikke altid sidder lige i skabet.

Derfor ser vi stor værdi i at spille på, at Frankrig vinder, og at Tyskland ikke scorer til odds 5,50.

Vi håber, du er blevet inspireret og en smule klogere af vores gennemgang af Frankrig Tyskland odds og spilforslag. Vil du læse mere, anbefaler vi vores artikel om de bedste betting bonusser pt.

  • EM 2020