Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

 

Sportsprognoser er en af de vigtigste dele af sportsvæddemålsverdenen, da det er dem, der angiver de væddemål, der skal placeres med alle de nødvendige oplysninger. Men hvordan laver man sportsprognoser, hvilke faktorer skal vi tage hensyn til?

At have alle oplysninger ved hånden

Det første skridt i forbindelse med at lave en prognose og beslutte et væddemål er at have alle mulige oplysninger om kampen til rådighed. Mulige opstillinger, vigtige spilleres status, vejret, holdenes seneste resultater, begge holds præstationer på hjemmebane og udebane… Jo flere oplysninger vi har om kampen eller begivenheden, jo større er chancerne for, at forudsigelsen lykkes. Derfor er det en god idé at specialisere sig i en bestemt liga eller sport for at forsøge at være opdateret og 100 % klar over alt, hvad der foregår.

Valg af de bedste odds

Sådan spiller du på sportsvæddemål Valg af de bedste oddsSommetider fokuserer vi af dovenskab eller vane kun på en eller to bookmakere. Men det er meget vigtigt at have adgang til så mange bookmakere som muligt, for altid at kunne vælge de bedste odds. En forskel på blot 1-2 cent i oddsene kan være afgørende i det lange løb: det kan være forskellen mellem at vinde og tabe. Det er derfor meget vigtigt altid at vælge de bedste odds til din forudsigelse.

Overlad alt i hænderne på tipstere eller eksperter.

Sådan laver du sportsforudsigelser Overlad det hele til eksperttipstereEn god idé er at lade andre gøre arbejdet. I dag kan du på internettet finde tusindvis af tipstere (eksperter i sportsprognoser), som deler deres væddemål med hinanden. Fra stort set alle lande, ligaer og sportsgrene kan vi finde en ekspert, der deler sine væddemål. Han vil have ansvaret for at lede efter de bedste tips baseret på information og erfaring, samt at dele dem med så mange oplysninger som muligt (analyse, odds, bookmaker, anbefalet indsats …). Du kan også tage et kig på alle vores væddemålskurser for at blive en rigtig ekspert.

Live sportsvæddemål tips

Sådan laver du sportsforudsigelser Live sportsforudsigelserLive betting er en anden måde at lave sportsforudsigelser på, som bliver mere og mere almindelig. Det er forudsigelser, der er lavet på live kampe, med bolden i spil. Der er mange måder at lave disse typer forudsigelser på, og en af de mest populære er sportshandel. Den traditionelle måde er dog blot at placere live-spil, ligesom før-kamp-spil.

Selv om det måske ikke ser sådan ud, er denne type væddemål mere komplekse end de andre. Årsagen er enkel: Ud over at tage hensyn til alle oplysninger om kampen skal vi være meget opmærksomme på, hvad der sker under kampen og udviklingen i oddsene. Live betting kan være meget kompliceret, da det er svært at forudsige, om en strækning i kampen er et tilfælde og vil være kort, eller om det er det pågældende holds fortjeneste og vil være sådan i hele kampen.

 

Det er dog meget interessante væddemål, da vi kan drage fordel af omstændigheder eller situationer, der opstår i løbet af kampen. F.eks. hvis et hold får et rødt kort, hvis en tennisspiller bliver skadet, hvis et basketballhold lader sin stjernespiller hvile i et kvarter… Enhver omstændighed, der opstår under kampen, og som kan påvirke resultatet, kan også påvirke væddemålene og skabe nye muligheder for at vinde penge.

Konklusion

Sammenfattende kan man sige, at der er flere måder at lave sportsforudsigelser på, og at de alle er gyldige. Hvad der er klart er, at det langt fra er enkelt. Erfaring spiller også en vigtig rolle for at lave de bedste sportsvæddemålstips: erfaring både med hensyn til væddemål (hvilke markeder er de bedste, hvilke odds har værdi…) og med at følge kampene for at vide, hvordan det pågældende hold eller den pågældende spiller vil præstere.

Og dig, hvordan laver du dine sportstips? Tak fordi du læser os, og vi ses i fremtidige indlæg!