Betting Odds Bonus

Hvordan oddser man – Vi forklarer begreberne i odds junglen

18 juli, 2019
par Anna

Online betting er blevet utroligt populært, men alligevel spørger såvel nye som gamle spillere i sektoren ofte spørgsmål som ”hvordan oddser man”. Internettet er fyldt op med spilforslag til betting på fodbold, håndbold osv., men det er først og fremmest vigtigt at kende til processen før du analyserer de seneste odds forslag til bagefter at kunne placere et væddemål.

Hvad er de bedste bookmakere til Odds?

Bookmaker Bonus Spil hér
Betfair 100% op til 1000 DKK Gå til Betfair

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Bwin 100% op til 1000 DKK Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Nordicbet Freebet op til 500 kroner Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvordan oddser man och hvordan kommer man i gang?

For at komme i gang med online betting skal du først og fremmest have en konto hos en bookmaker. Det får du normalt ved at besøge bookmakeren og finde valgmuligheden ”opret konto” eller lignende på forsiden. Herefter bliver du sendt videre til en oprettelsesformular hvor du skal indtaste personlige oplysninger som fx fulde navn, adresse, CPR-nummer, ønsket adgangskode osv.

Når du har oprettet din konto vil du kunne gå i gang med at oddse, men det er en god ide at følge en række odds ekspertråd før du kaster dig ud i de helt store pengespil.

Sports Betting ordbog

Vi har sammensat en lille sports betting ordbog til dig, der ønsker at blive ekspert på området.

Asian Handicap

Du kan støde ind i begrebet ”Asian Handicap”, som mere eller mindre går ud på at fjerne uafgjort som muligt udfald. Du kan finde singulære eller split Asian handicaps.

Away no bet

Du kan også støde på begrebet ”Away no bet” hvor udesejr bliver fjernet som muligt udfald. Det vil sige at hvis du satser i et ”away no bet” på enten sejr til hjemmebaneholdet eller uafgjort og udebaneholdet vinder, vil du få dine penge tilbage igen.

Bonus

Bonus er et ord, som du vil støde på ofte hos online bookmakere. Den mest udbredte form for bonus er velkomstbonus til nye medlemmer, der kan gøre gavn af et bonustilbud, når de opretter sig på siden.

Her kan du normalt støde på ”indbetalingsbonusser” eller ”matched bets”, hvilket ofte betyder at bookmakeren vil matche din indbetaling med x procent op til xxxx DKK. Typisk er der tale om en indbetalingsbonus på 100 % op til 1000 DKK hvilket betyder at du kan få 1000 DKK i bonus, hvis du selv indbetaler 1000 DKK.

Bemærk at der ofte er krav som fx omsætningskrav, som du kan læse om længere nede af listen i ordbogen. Der findes også freebets velkomstbonusser og ”freebets” kan du også finde længere nede ad listen.

Delt væddemål

Delt væddemål er også kendt som split ball.

Draw no bet

Du kan også støde på begrebet ”Draw no bet” hvor uafgjort bliver fjernet som muligt udfald. Det vil sige at hvis du satser i et ”draw no bet” på enten sejr til hjemmebaneholdet eller det besøgende hold og kampen ender i uafgjort, vil du få dine penge tilbage igen.

Each Way (E/W)

Måske har du hørt om vinder/placeringsspil, som er det samme som ”Each way” (E/W). Her placerer du to spil på en gang; et vinderspil og et placeringsspil.

Flatbetting

Med flatbettting satser du de samme beløb på alle de væddemål, som du ender med at placere. Dette er en indsatsstrategi modsats strategien med graduerede indsatser, hvor du løbende ændrer hvor meget du satser på et væddemål.

Freebet

Som du måske kan gætte er et free bet et ”gratis spil”, som du kan spille uden risiko for at miste dine penge. Flere bookmakere har som sagt freebet som en del af deres velkomstbonus, mens andre vælger at inkludere det i løbende tilbud og kampagner.

H2H

Head to Head forkortes med ”H2H” og dette er typiske væddemål inden for hestevæddeløb, cykling, vintersport og andre sportsgrene hvor to sportsudøvere bliver sat op overfor hinanden.

Home no Bet

Du kan også støde på begrebet ”Home no bet” hvor hjemmebanesejr bliver fjernet som muligt udfald. Det vil sige at hvis du satser i et ”home no bet” på enten sejr til det besøgende hold eller uafgjort og kampen ender med at hjemmebaneholdet vinder, vil du få dine penge tilbage igen.

HT/FT

HT står for ”Half Time” og FT står for ”Full Time”. I dette væddemål spiller du på en kombination af hvad der vil ske i henholdsvis første halvleg samt i hele kampen. Du kan fx vælge at satse på følgende på Real Madrid-Barcelona: 1/X. Dette væddemål betyder at du tror at Real Madrid vinder første halvleg, men at kampen ender uafgjort efter fuld spilletid.

Profitboosts

Ud over free bets kører flere bookmakere også løbende med profitboosts. Det betyder at bookmakeren giver dig en mulighed for at vinde X antal procent mere på odds i en bestemt sportsgren, hvis du opnår succes med dit væddemål.

Lad os fx sige at du har satset 100 DKK på at Rogers vil vinde til odds 2.05 mod Rodina og at bookmakeren giver dig 20 % i profitboosts. I dette tilfælde ville du normalt vinde 205 DKK i tilfælde af en sejr til Rogers men med profitboosts bliver den samlede gevinst til 246 DKK.

Teoretisk tilbagebetaling

Når du skal vælge en bookmaker er det en god ide at tjekke den teoretiske tilbagebetaling for den pågældende bookmaker. Dette dækker over hvor meget bookmakeren betaler tilbage til kunderne inden for et konkret marked. Typisk vil den teoretiske tilbagebetaling hos en bookmaker variere mellem 88 og 98 procent alt afhængigt af markedet.

Betting tips – hvordan oddser man på fodbold

Når de fleste spørger ind til ”hvordan oddser man” søger de ofte svar på hvordan man kan tjene penge på væddemål på fodbold. Et af primære odds ekspertråd i denne forbindelse er dog gældende for alle sportsgrene.

Du anbefales ofte at følge en sportspersonlighed eller et hold i løbet af sæsonen, når du vælger at placere væddemål. Det handler nemlig om at blive ekspert på holdet ved at læse nyheder, statistikker, følge deres form, historie og meget mere. Dette er mere effektivt end at spille på Chelsea i Premier League i en uge og på Ajax i den hollanske Æresdivision den næste uge.

Et andet odds ekspertråd handler om at kende til de forskellige former for væddemål. I fodbold kan du typisk satse på 1×2 væddemål, over/under væddemål, dobbeltchance væddemål, halvleg/fuldtid væddemål, ulige/lige væddemål, resultat væddemål, handicap væddemål, målscorer væddemål, osv. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilken form for væddemål der er tale om, før du tjekker odds forslag.

Hvordan regner men kampens værdi ud

For at få svar på spørgsmål som ”hvordan oddser man” er det vigtigt at forstå hvad odds betyder og hvordan de skal forstås.

Odds er et begreb, der dækker over sandsynligheden for at en bestemt event vil finde sted eller ej. Bookmakere designer odds på sportsgrene og specielle væddemål alt efter hvorvidt de tror at den valgte mulighed vil finde sted. Dette er baseret på statistik, seneste præstationer og konkurrenternes odds for den samme begivenhed. Dette regnes normalt ud i procent og herefter vil bookmakeren dividere procentdelen med tilbagebetalingsprocenten for at komme frem til kampens odds.

Du kan derfor regne procentdelen ud ved at følge følgende eksempel:

  • AC Horsens: 2.5 = 40 %
  • Uafgjort: 3.0 = 33 %
  • AGF: 2.5= 40 %

Her har du sikkert lagt mærke til at det ikke bliver til 100 procent, men 113 procent. Dette skyldes at bookmakeren dækker sig ind for at undgå at gå i underskud.

I forbindelse med hvor meget du kan tjene på at satse på odds skal du tage din indsats og gange med odds. Hvis du fx satser 100 DKK på at AGF vinder mod AC Horsens, vil du modtage 250 DKK, hvis væddemålet går hjem. Det ville betyde en gevinst på 150 DKK.

Sammenlign odds

Bookmakere sammenligner som sagt sine odds med konkurrenterne, men alligevel kan der være nogle, der har bedre odds end andre. Et af de mest udbredte odds ekspertråd handler om at sammenligne odds hos de forskellige bookmakere.

Det hænder at en bookmaker vælger at have bedre odds end konkurrenten og dette kan være forbundet med deres egne analyseringer af statistik og seneste præstationer, men det kan også være for at motivere folk til at placere væddemål på deres side.

Uafhængigt årsagen til forskellen på odds fra side til side kan du udnytte dette til din fordel og vælge de højeste odds for at maksimere eventuelle gevinster. Du behøver ikke nødvendigvis at besøge hver enkelte bookmaker, da der også findes sider, hvis eneste formål er at sammenligne sidernes odds for dig. Besøg gerne flere sammenligningssider, da der findes sider, der fremhæver nogle bookmakere frem for andre på grund af samarbejdsaftaler. Derfor er det en god ide at følge vores odds ekspertråd om at finde den mest objektive sammenligningsside.

Hvordan oddser man for sikker gevinst på odds?

Hvordan oddser man på klogeste vis ved at sikre gevinst på odds? Her kan du følge mange forskellige strategier og en af dem er surebet, som går efter sikker gevinst på odds. Dette bliver også kaldt for ”det sikre spil” og der er tale om et væddemål, hvor der er fokus på variationerne i odds, når man sammenligner de forskellige bookmakere, som vi lige har gennemgået ovenfor.

Med et surebet placerer du et risikofrit bet på en spillebørs ved at sikre at udfaldet af dine væddemål altid overgår den samlede indsats. Du spiller på valgmulighederne for udfald og dette sikrer gevinst lige meget hvad. I en fodboldkamp ville du fx satse både på hold A, uafgjort og hold B, mens du i tennis ville vædde på begge spillere, der står overfor hinanden på tennisbanen.

Normalt er der tale om meget lave oods med surebets, men det sikre spil kan føre til mange gevinster i det lange løb. Lige meget om der er tale om tovejs- eller trevejs-væddemål er der mange muligheder for at vinde penge med surebets.

Betfair spillebørs

Betfair er en af de mest populære spillebørser online. Her kan du placere væddemål på amerikansk fodbold, håndbold, fodbold, baseball, poker, golf, basketball og meget mere. Selvom at siden traditionelt startede ud som en bookmaker har de siden hen også tilføjet online casino, hvilket er til stor gavn for de brugere, der foretrækker at have begge ting samlet på samme sted.

Nye spillere kan oprette sig med en velkomstbonus på 100 % op til 1000 DKK hos Betfair med en minimumsindbetaling på 100 DKK og gennemspilning på otte gange til minimum odds 1.95 på siden. Når du har oprettet dig på siden kan du blandt andet kaste dig ud i live odds og live betting, som du kan læse mere om nedenfor.

Betfair-bonus-vilkår

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder. Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark. Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen. Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Hvordan oddser man med live odds og live betting

Hvordan oddser man, når det kommer til live odds og live betting? De to ting hænger utroligt meget sammen. Du kan sagtens finde odds forslag til live odds uden at du nødvendigvis behøver at se kampen, men det anbefales at følge live betting streaming for at du kan opnå mest succes med dine væddemål.

Typisk har du mulighed for at live streame de mest populære sportsgrene hos bookmakerne ved enten at placere et væddemål inden for de seneste 24 timer eller ved at have et vist beløb stående på din spillekonto.

Live odds placeres på samme vis som pre-match odds, den store forskel ligger blot i at kampens odds løbende ændrer sig hurtigt i takt med at opgøret skrider fremad.

  • Betting tips og strategier