Betting Odds Bonus

Januar 2020: Spil på Em håndbold odds

6 december, 2019
par Admin

Det er næppe nogen hemmelighed, at 2020’s første måned byder på endnu en omgang spændende håndbold i verdensklasse. Selv om det altså handler om EM. Godt nok føles det ikke som ret længe siden, at de seje danske håndboldherrer suverænt vandt VM 2019 på dansk grund efter en vanvittigt velspillet kamp mod Norge. Men det er er næsten et år siden, når starten går 9. januar 2020.

 

Danmark skal endnu engang op mod Ungarn ved et EM. Her er det fra EM 2016. Foto: Tomasz Przechlewski CC BY 2.0

Det betyder, at landstræner Nikolaj Jacobsens mandskab med Mikkel Hansen i spidsen for de udvalgte danske landsholdsspillere har favoritpositionen. De forventede vindere hos bookmakerne, der allerede nu har Em håndbold odds klar. De kan selvfølgelig ændres hen ad vejen.

Men blandt de 24 deltagende hold anses danskerne klart for det hold, der kan tage vindertrøjerne på d. 26. januar 2020, når EM slutter. Deres startposition er trods alt som verdensmestre, når de om få uger er helt klar til Håndbold EM herrer-mesterskabet.

Her er de bedste EM i håndbold bookmakere

Bookmaker Bonus Spil hér
Unibet 100% op til 1000 DKK Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Nordicbet Op til 500 kroner i Freebet Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

Bundskraberne

Ifølge Em håndbold odds har Mikkel & co. de allerstørste vinderchancer. Det giver de laveste Em håndbold odds, som det ses her i starten af december og nok ikke ændrer sig stort. Danmark har vinderodds på 3.15/3,50. Det vil sige, at hvis vi danskere spiller på vores danske landshold, og det vinder, så får vi faktisk kun indsats igen 3.15/3.50 gange.

Med andre ord vil de lavest rangerede hold give de højeste præmier, hvis de pludselig går hen og vinder. Det er dog ikke sandsynligt, at det hele bliver omvendt, men intet er jo nogensinde sikkert hverken i håndbold eller andet.

De allermindst sandsynlige vindere af Håndbold Em herrer er ifølge begge de to spiludbydere/bookmakere, vi har tjekket hos, Bosnien, Holland, Letland og Ukraine. De har odds 1000, så skulle disse mod al forventning vinde, er der mange penge at hente, hvis man har turdet spille højt spil. En del andre er der ret forskellige odds-bud på, f.eks. Portugal, Rusland og Nordmakedonien.

Tættere håndbold odds

Skaber danskernes lave odds mon en indre konflikt for odds-spillerne? Som danskere ser vi vel helst, at vores landshold vinder EM, ikke sandt? På den anden side giver det mange flere penge i kassen, hvis vi spiller på de lavest rangerede, det vil sige dem med høje odds. Det klogeste er nok at sprede sine bets, og man kan heldigvis spille på meget andet end lige vinderen af Håndbold EM herrer-mesterskabet.

Frankrig ligger ret tæt efter Danmark med 4.00/4.50, Sverige med 5.50/6.00, Spanien med 8.00/9.00 og Tyskland 850/9.00. Norge ligger på 8.50/10.00. Men Em håndbold odds ligger simpelthen på en skala mellem 3.15 og 1001.00 på nuværende tidspunkt. Heldigvis vil der være mange muligheder for at spille på diverse andre ting før og i løbet af EM.

Danmark EM-herrer i gruppe E

De 24 hold er delt op i seks grupper, og Danmark var inden lodtrækningen, der foregik i Wien allerede sidst i juni, forhåndsplaceret i gruppe E. Det stod klart efter lodtrækningen, at de danske Håndbold EM Herrer er i gruppe med Island, Rusland og Ungarn. Det var landstræner Nikolaj Jacobsen skuffet over, for han havde håbet på en bedre lodtrækning.

Han synes, at Danmarks gruppe er blandt de svære, og at de danske håndboldspillere virkelig skal give deres allerbedste fra første kamp for at gå videre mod de tre stærke hold. Samtidig kan man sige, at flere af de andre grupper også har deres andel af stærke hold med.

I Danmarks gruppe, Gruppe E, ligger både Islands, Ungarns og Ruslands odds-tal langt højere, så hvor stærke er de egentlig? Går Danmark videre til mellemrunden, hvad vi nok alle forventer, så vil modstanden alt andet lige blive stor. De skal spille mod hold fra Gruppe D og F.

Svensker-EM fire gange

Der vil sandsynligvis være mindre eller større forskel på oddsene hos de forskellige spiludbydere og bestemt også forskel i spiludvalgene, altså udvalget i hvilke Em håndbold odds, man kan spille på og hvornår. Der er selvfølgelig vinderspil, men også f.eks. gruppevindere, topscorer, Top3 og på enkeltkampe både før kampen og live, mens den foregår. Bookmakerne kommer givetvis op med

masser af forskellige spilmuligheder, når vi kommer nærmere EM og hele vejen igennem turneringen.

Men selvfølgelig er der en historik omkring, hvilke Håndbold EM herrer der plejer at have det stærkeste hold. Sverige er de mest vindende Håndbold EM herrer. De har vundet fire gange i hhv. 1994, 1998, 2000 og 2004, og de fik EM-sølvmedaljer i 2018.

Sidste år ved VM i Danmark fik de en femteplads. Ved dette EM foregår alle svenskernes kampe hjemme i Sverige, selv om EM også finder sted i hhv. norske Trondheim og i Østrig i hhv. Wien og Graz. Sveriges hold anses under alle omstændigheder som altid solidt leverende Håndbold EM herrer. I Sverige foregår kampene i Malmø og Gøteborg og nogle mellemrunder, semifinaler og finale i Stockholm.

Stærke modstandere

Danmark vandt EM-guld i 2008 og 2012, og gik, som alle ved, hele vejen til guldet ved sidste års VM. Mon ikke VM-æren ansporer det danske landshold til igen at yde deres absolut bedste? Danmark har et både supermotiveret og dygtigt landshold med profiler som Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og en af verdens bedste målmænd i Niklas Landin, de til daglig spiller i THW Kiel. Alene de tre giver flotte Em håndbold odds.

Frankrig er altid et stærkt landshold, hvor de fleste spillere er fra fransk klubhåndbold, men også med forstærkning fra udlandsspillere. De fik bronze i 2018 og ved VM sidste år, hvor de lige med det yderste af neglene slog Tyskland med ét mål. Spanien kommer til håndbold-EM som forsvarende EM-mestre.

Tyskland fik EM-guld i 2016, en niendeplads i 18 og blev altså nr. fire ved VM sidste år. Truppen har den fordel, at den kender hinanden rigtig godt. Tyskland har fået Em håndbold oddsene 8,50, mens Spanien ligger på 8.00. Norge skal man altid kæmpe hårdt for at besejre, det ved vi. Kroatien

skal man heller ikke være ¨for sikker på, Odds for dem er 15.00. Fem lande har håndbold odds på 501.00, og det er Montenegro, Portugal, Schweiz, Serbien og Tjekkiet.

I Malmø Arena

Danmark spiller sine indledende gruppekampe i Malmø Arena den 11. januar 2020. Det bliver med Island som modstander – Island som har Em håndbold odds 60/126, så her er væsentlig forskel, og islændingene kan sagtens overraske. Den 13. januar spiller Danmark mod Ungarn, der ligger på odds 51.00.

Vores landshold kæmper mod Rusland d. 15. januar, og de har odds 80/201! Så umiddelbart ser det jo ikke ud, som om Danmark har vildt meget at frygte fra sin gruppe E.

Så chancen for, at Danmarks Håndbold Em herrer (mindst) skal i mellemrunden er temmelig stor, ellers skal meget da gå galt. Mellemrunden vil for Danmarks vedkommende også blive spillet i Malmø, så det er da lige før, at man kan sige, at Danmark spiller på noget, der ligner hjemmebane.

Mange danske fans tager stensikkert turen til byen lige på den anden side af Øresund, og sikkert også gerne til Stockholm, når det bliver aktuelt i weekenden op mod 26. januar 2020.

Tyskland er en potentiel udfordrer ved håndbold EM 2020. Foto: dronepicr CC SA 2.0

Dansk rejse mod toppen for Håndbold Em herrerne

Europamesterskabet i håndbold for mænd 2020 er den 14. udgave af EHF, altså European Handball Federation’s EM-slutrunde med hele 24 nationer. Vores danske Håndbold Em herrer begyndte deres rejse mod at blive det deciderede verdensklassehold, som de er, da de tre år i træk vandt EHF Euro bronzemedaljer.

Nemlig i 2002, 2004 og 2006. I 2007 scorede de endnu en bronzemedalje, denne gang ved verdensmesterskaberne, mens de året efter, i 2008, endelig spillede sig til deres første omgang EHF EURO Guld og titlen som Europamestre i Norge. Samme titel og metal spillede der sig igen til i Serbien i 2012, hvor de slog Kroatien i finalen.

Måske tre titler på én gang

Succesen blev en anelse mindre i 2014, hvor Danmark havde værtskabet for EM for første gang. De var favoritter til guldmedaljen, men ved den lejlighed blev de slået af Frankrig I finale og matte nøjes med sølvet.

Det danske hold tog en god hævn, da de i Rio de Janeiro i 16 vandt en storslået olympisk finale over netop Frankrig. Og sådan har det bølget frem og tilbage mellem de to nationer. Franskmændene sørgede for, at danskerne ingen medalje fik ved EM-finalen i 2018, mens de selv tog en bronze.

I januar 2020, om ganske kort tid, har danskerne en god chance for at tage EM-guldet ved Håndbold Em for herrer. Holdets Em håndbold odds, deres vinderchancer er kæmpestore. Vi har et fantastisk hold med formentlig stor selvtillid, imponerende sejre og enorm opbakning.

Vinder vores drenge vil de være indehavere af alle tre titler på én gang, nemlig europa-, verdens- og olympiske mestre på én gang. Dette har kun Frankrig opnået før.

Men med Niklas Landin i målet og Mikkel Hansen i sin allerbedste form plus de andre stærke spillere er det slet ikke umuligt at forestille sig. Landin var med i all star-holdet ved VM i 2013, ved EM i 2014 og ved Olympiaden i 2016, og sidste år ved VM i Danmark stod han igen fremragende i det danske mål.

Håndbold Em herrernes Mester Mikkel

At Mikkel Hansen er en af de bedste håndboldspillere i verden, hersker der ikke meget tvivl om. Når han får det hele til at spille, og det gør han tit, så ejer han håndboldbanen og publikums kærlighed – og han rammer målet på de mest utrolige måder. Han er blevet kåret som World Player of the Year flere gange.

Og med Nikolaj Jacobsen som kaptajn for det landshold, vi selvfølgelig ikke kender 100 procent endnu, men som bør inkludere en af heltene fra EM, Rasmus Lauge, Så kan det nærmest kun gå godt for de danske Håndbold Em herrer i 2020.

  • Spil på