Betting Odds Bonus

Live odds – sådan kommer du i gang

28 januar, 2020
par Admin

Både live odds og betting live er super populært, og det er ikke svært at forstå. Der er nemlig masser af muligheder i det spændende spilleunivers, som taler til mange forskellige typer af spillere.

Her er de bedste live odds bookmakere

Bookmaker Bonus Spil hér
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
100% op til 500 kr Gå til Bwin
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
100% op til 1000 kr Gå til 888sport
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Introduktion til betting live

I denne artikel gennemgår vi live odds. Vi kommer blandt andet omkring 5 af de bedste danske bookmakere, som tilbyder live væddemål. Vi gennemgår også, hvad det er, og hvordan man kaster sig ud i det. Og så gennemgår vi nogle af de mest almindelige fordele og ulemper ved live odds.

Vi gennemgår også de mest almindelige væddemål inden for sportsbetting såsom live odds og de forskellige markeder. Og sidst, men ikke mindst viser vi dig, hvordan du kommer godt i gang med betting live.

Live odds

Top 3 bookmakere med live sports betting

Er du nysgerrig på betting live, eller vil du vide endnu mere? Så læs med, når vi gennemgår 5 af de bedste bookmakere inden for betting live:

Unibet

Hos én af verdens største bookmakere, Unibet, er der selvfølgelig masser af betting live-muligheder. Her finder du spilmuligheder på de fleste sportsgrene og til konkurrencedygtige odds. Derfor er Unibet et oplagt bud på en udbyder.

Bwin

Bwin er en af de bookmakere, der virkelig har markeret sig i de seneste år. Derfor tilbyder de også skarpe live odds på sportsgrene fra både ind- og udland, så du kan roligt regne med at finde dugfriske live odds på en masse forskellige sportsgrene.

888 Sport

Hos 888 Sport er betting live også stort. Denne platform benyttes, ligesom de andre, også af mange danskerne. Der er masser af væddemål og gode odds på spil. Det er nemt og hurtigt at gå til 888sports hjemmeside, som er meget brugervenlig.

Baggrund for valget af de 3 bookmakere med live sports betting

Hvorfor har vi så udvalgt netop disse fem udbydere af betting live? Vi har udvalgt disse fem live odds-udbydere ud fra følgende kriterier:

 • Bookmakere med dansk spillelicens.
 • Gode odds.
 • Mange sportsgrene.
 • Muligheder for live sports betting
 • God platform, der er brugervenlig og med god grafik.

Hvad er live sports betting, og hvordan virker det?

Betting live, altså spil mens kampene finder sted, er vokset utroligt meget i popularitet over de senere år. Det kaldes i dag også ofte for “in-play” betting, men lad dig ikke forvirre, for begge begreber dækker over det samme.

Det betyder kort og godt, at man foretager sit væddemål, mens kampen finder sted. Mange foretrækker det, fordi de på den måde kan spille på kampe, som de allerede følger. Det kan give ekstra spænding eller for de dygtige måske endda en fordel, hvis de er i stand til at analysere begivenhederne på banen korrekt.

Om du spiller for sjov eller satser benhårdt på at vinde over bookmakerne, gør du selvfølgelig dig selv en tjeneste ved at holde øje med live odds, og hvor du finder de højest mulige odds.

Du kan kaste dig ud i in-play på stort set alle sportsgrene, men det er som regel en fordel, at du holder dig til enkelte markeder, som du koncentrerer dig særligt om. Det kan godt blive en rodet – og dyr! – omgang, hvis du går fra at spille på tennis til fodbold for til sidst også lige at smide lidt penge på en eSport-kamp, du tilfældigvis er faldet over.

Hvad er live odds?

Live odds betyder ligesom inplay, at du spiller på en kamp, mens den bliver spillet. Det kan være en fodboldkamp fra Superligaen, hvor du placerer et væddemål, mens du følger kampen fra lægterne eller fjernsynet.

Live odds kan dog, som vi nævnte ovenfor, også betyde hvilke odds du får for dit væddemål. Live odds kan nemlig variere meget fra bookmaker til bookmaker. Så ofte kan det betale sig at finde nogle hjemmesider, der sammenligner de gennemsnitlige live odds hos forskellige bookmakere. Mange bække små!

Det er generelt en god idé at sætte dig ind i live odds, inden du kaster dig hovedkulds ud i det. Heldigvis er der mange sider på nettet, der guider dig til live odds med tips og tricks og do’s and dont’s!

Siden du er i gang med at læse vores artikel om netop live odds, er du godt på vej. Men man kan sjældent læse for meget om et givent emne. Så klik rundt og find måske gode live odds artikler fra både ind- og udland.

Fordele og ulemper ved in-play

Som med alt andet, der har med spil at gøre, er der både fordele og ulemper ved in-play. Vi gennemgår de mest udbredte fordele og ulemper ved in-play betting.

In-play fordele

Det, de fleste anfører som grund til at spille in-play, er, at det gør det hele mere spændende. Hvad enten du følger en fodboldkamp, skisport, eller du ser Astralis sætte modstanderne til vægs i CS:GO, kan det give kampen et ekstra pift.

Nogle mener også, at det øger deres chancer for at ramme rigtig med væddemålet, at de kan nå at danne sig et indtryk af kampen med egne øjne, i stedet for blot at skele til en masse statistik for at komme frem til en vurdering. (Ofte er det dog klart en fordel at finde så meget statistik, som du kan, inden du placerer et væddemål!)

Der er også masser af spændende muligheder for at foretage in-play væddemål. Derfor kan det virke som en inspiration at se på aktuelle in-play muligheder, mens du følger kampen.

In-play ulemper

Netop fordi, der er så mange in-play tilbud, kan det få nogle til at foretage uovervejede impuls-væddemål. Og den slags koster ofte dyrt. Som sagt er det meget risikabelt at foretage væddemål uden først at have lavet en del research.

Derudover har nogle en tendens til at glemme, at bookmakerne som regel også holder øje med kampen. Så selvom du ser FC Barcelona-Betis, og du synes, det virker stensikkert, at Barcelona vinder, så tænker bookmakerne ofte det præcis samme, og dine odds vil derfor afspejle dette, hvorfor de sjældent vil være særlig attraktive.

De mest almindelige sportsbegivenheder

Der findes rigtig mange spændende og populære sportsbegivenheder, når det kommer til live odds og live betting. Her er vores liste over nogle af de mest almindelige sportsgrene, som folk kaster sig ud i in-play betting med.

Fodbold live betting

Det er super populært og almindeligt at oddse på fodbold. I Danmark er det nok den mest populære betting live sportsgren.

Tennis live betting

Tennis er også en sportsgren, der er blevet tiltagende populær, når det kommer til sports live betting. Særligt på verdensplan.

Golf live betting

Golf er også blevet en meget populær sportsgren inden for live betting.

Håndbold live betting

I håndbold er live betting også meget almindeligt, ikke mindst ved store turneringer.

Ishockey live betting

Ishockey er også en sportsgren, der har gjort sit indtog inden for live betting. Det er meget almindeligt at spille på. Her er det særligt i Nordamerika virkelig populært.

Mr Green betting live

Regler og vilkår gælder +18 år.

Sådan kommer man i gang med live betting

Når man skal i gang med live odds og betting live, er der flere forskellige ting, man skal holde sig øje:

 • Finde den rette bookmaker.
 • Oprette sig som bruger.
 • Udse den sportsgren, man ønsker at spille på.
 • Finde frem til den kamp, man ønsker at spille på.
 • Se kampen – og placer odds undervejs.

FAQ

Hvor kan man spille på live sports betting?

Der findes masser af bookmakere med dansk spillelicens, hvor det er muligt at prøve noget live betting. Faktisk kan du hos langt de fleste spille på live odds.

Hvilken bookmaker er bedst?

Hvilken bookmaker, der er bedst, afhænger af præferencer, og hvad man gerne vil spille på. Vi anbefaler, at du undersøger markedet, inden du vælger din bookmaker.

Hvor mange muligheder er der for in-play?

Der findes masser af muligheder, når det kommer til in-play. Det afhænger af både sportsbegivenheden og bookmakeren, men hos de fleste er udvalget rigtig stort.

Hvor mange sportsgrene kan man spille på?

Det er muligt at spille på alverdens sportsgrene. De mest almindelige er beskrevet her i artiklen.

Opsummering

Forhåbentlig har vores artikel klædt dig godt på til in-play, og hvad enten du er helt ny i live odds eller en garvet spiller, så håber vi, du har kunnet bruge vores råd og vejledning.

Betting live er populært hos både glade amatører og hos dem, der tager deres spil mere alvorligt og af en lang række forskellige årsager.

Uanset, hvad der tiltrækker dig, så husk dog at holde hovedet koldt og træf kun velovervejede valg. Held og lykke med kuponen!

Læs også: Her får du den bedste bookmaker bonus!

 • Betting tips og strategier