Betting Odds Bonus

Odds sider – Vores bedste bookmakere, odds og hvad man skal tænke på

2 maj, 2019
par Anna

Hvis du leder efter de bedste odds sider på nettet, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden får du nemlig et overblik over alle de bedste odds sider, som du kan finde rundt omkring på nettet. Der er efterhånden så mange sider at vælge mellem, så det kan være svært at få overblikket, men med denne side får du overblikket tilbage.

Hvilke bookmakere har de bedste odds?

Bookmaker Bonusværdi Se odds nu
Op til 1000 kroner

Spil hos Leovegas

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
Freebet op til 500 kroner

Spil hos Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
betfair logo 100% op til 1.000 kr.

Spil hos Betfair

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| LeoVegas bonus: * Regler og vilkår gælder +18* – Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen | Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen | Yderligere vilkår gælder | StopSpillet | ROFUS.nu |

Odds betting: sådan fungerer det

Hvilke typer odds er der? Hvad er vigtigt at have på bagsiden af ​​hovedet, når der er væddemål, og hvad er fordelene ved at have de respektive odds side spiller lige der? Nedenfor har vi opsummeret det vigtigste, du skal vide.

Hvilke typer odds udbydes? Fordele ved at spille hos LeoVegas

LeoVegas er en relativt ny bookmaker i den danske branche, men det er alligevel en af de udbydere i den danske branche, som kan tilbyde de bedste odds både i forhold til udvalget og i forhold til niveauet af odds.

LeoVegas har nemlig indgået et samarbejde med den erfarne og anerkendte leverandør af odds, Kambi Group, hvilket gør LeoVegas til en af de bedste odds sider på nettet. Du kan selvfølgelig spille på alle de mest populære sportsgrene, men det er også muligt at finde masser af odds indenfor nicheprægede sportsgrene og masser af odds indenfor underholdning og politik.

Desuden er udvalget af spiltyper helt i top med et hav af tilgængelige odds på de fleste kampe i spiludvalget. LeoVegas er uden tvivl helt i toppen af vores odds sammenligning. Du finder odds-sektionen hos LeoVegas ved at klikke på “Gennemse sport” i højre side på forsiden, hvor du kan vælge alle de sportsgrene, som du gerne vil se odds på.

Hvilke typer odds udbydes? Fordele ved at spille hos NordicBet

NordicBet er en af de andre gode odds sider at vælge hvis du leder efter en bookmaker med et stort udvalg af konkurrencedygtige odds. Bredden af odds hos NordicBet er også helt i top, og bookmakeren tilbyder flotte tilbagebetalingsprocenter især på amerikanske sportsgrene.

Det er især en af de absolut bedste odds sider at vælge hvis du vil spille på dansk fodbold, som er NordicBets primære fokusområder. Du kan nemlig finde odds på kampe helt ned til serieniveau i dansk fodbold, så det er faktisk muligt at spille på de lokale helte hos NordicBet.

Det går også at finde masser af odds på alle de andre populære sportsgrene samt et stort udvalg af nicheprægede sportsgrene og alternative markeder såsom underholdning og politik. Du finder odds-sektionen hos NordicBet ved at klikke på “Sportsbook” på forsiden.

Spil hos Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

Hvilke typer odds udbydes? Fordele ved at spille hos Betfair

Betfair er en af de største og mest anerkendte odds sider i den globale bettingindustri, så du kan være sikker på at finde et hav af odds hos den britiske bookmaker. Du kan finde odds på alle de største og mest populære sportsgrene samt på masser af mindre sportsgrene. Vi kan især anbefale Betfair som din bookmaker hvis du vil spille på tennis, da de tilbyder et hav af odds indenfor både de største kampe fra ATP og WTA Tours, men også masser af odds på Challenger og ITF-niveau.

Desuden er Betfair kendt for at tilbyde masser af interessante odds på alternative markeder indenfor underholdning og politik. Betfair er en sikker bookmaker at vælge hvis du vil have et bredt udvalg af odds, og det er helt sikkert en bookmaker der ligger i toppen af vores odds sammenligning.

Du finder odds-sektionen hos Betfair ved at klikke på “Alle sportsgrene” på forsiden.

Spil hos Betfair

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
| Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder | Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark | Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen | Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. | Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95 | Bonussen er gyldig i 90 dage. | StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvad er de forskellige odds hos LeoVegas? Hvad skal du være opmærksom på?

LeoVegas har selvfølgelig størst fokus på de mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball, håndbold og ishockey, men der er også et hav af odds at finde på mindre populære sportsgrene såsom dart, cricket, golf, volleyball, cykling, floorball, hestevæddeløb og de nye populære e-sports. Du kan endda også spille på sportsgrene såsom surfing, netball og skak. LeoVegas har ikke som sådan valgt at fokusere på én specifik sportsgren i deres udvalg af odds, men det der gør bookmakeren til en af de bedste i vores odds sammenligning er deres evne til at tilbyde et bredt udvalg af odds på de fleste af de sportsgrene, som du kan finde i deres spiludvalg. På nogle af de største begivenheder i spiludvalget kan du finde langt over 150 tilgængelige markeder.

Spil hos Leovegas

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

Hvad er de forskellige odds hos NordicBet? Hvad skal du være opmærksom på?

NordicBet tilbyder ligeledes odds på alle de største sportsgrene såsom fodbold, basketball, ishockey, tennis og håndbold, men de tilbyder også masser af odds på mindre sportsgrene ligesom LeoVegas. Som navnet antyder er NordicBet en nordisk bookmaker, og det betyder at de har fokus på de skandinaviske lande, hvilket også betyder at du finder et hav odds på skandinavisk sport, og især fodbold. Så hvis du elsker dansk fodbold, kan du finde odds langt ned i rækkerne, og endda helt ned til de laveste rækker på serieniveau. Så hvis du følger tæt med i dit lokale holds præstationer, kan du fange mange odds på de lavere rækker, men vær opmærksom på at der er ganske lave limits på disse markeder.

Hvad er de forskellige odds hos Betfair? Hvad skal du være opmærksom på?

Betfair tilbyder selvfølgelig odds på alle de samme populære markeder som LeoVegas og NordicBet, men som kunde hos Betfair får man en ekstra fordel. Med én konto har du nemlig adgang til odds både på den klassiske sportsbook samt på Betfair Exchange, som er den eneste spillebørs i Danmark, hvor du kan købe og sælge odds fra andre spillere. Her kan du ofte finde nogle af de bedste odds, og det er desuden en fordel at du kan sælge odds til andre spillere. Hvis du spiller på sportsbooken, skal du især holde øje med odds på tennis og golf, hvor Betfair adskiller sig fra de andre bookmakere i branchen med et bredt udvalg af odds.

Odds på LeoVegas, NordicBet og Betfair

Alle de tre bookmakere i vores odds sammenligning tilbyder et bredt udvalg af odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer, og der er et uendeligt udvalg af odds at finde hos alle tre bookmakere hver dag hele året rundt. De har hver deres fokusområde, hvor de tilbyder flere odds end konkurrenterne, men generelt er der ikke de helt store forskelle mellem dem.

Hvis du vil finde de bedste odds, anbefaler vi at du opretter konti hos flere forskellige odds sider, så du altid kan have flere forskellige odds at vælge mellem på den samme begivenhed. På den måde kan du også optimere den samlede tilbagebetalingsprocent hos bookmakerne, hvilket øger dine chancer for at skabe overskud på den lange bane.

Selvom der i dag aldrig har været mere konkurrence i den danske branche mellem de mange odds sider, er der dog desværre stadig mange bookmaker som opererer med limits på deres kunder.

Det betyder at du kan opleve at du ikke kan få lov til at spille for så meget som du ønsker. Det er desværre ofte kunder der udviser et vindende spillemønster som får limits på deres konto, så prøv at brede dine spil lidt ud og placér væddemål på kampe fra store ligaer, som du ellers ikke plejer at spille på – på den måde kan bookmakerne have sværere ved at vurdere om du er en vindende spiller.

Bedste odds på fodbold

Alle odds sider har naturligvis et stort udvalg af odds på fodbold, da det stadig er den mest populære sportsgren at følge og spille på hos bookmakernes kunder. Derfor er mulighederne for at spille på fodbold hos de mange odds sider næsten uendelige, og hver dag hele året rundt er der et hav af tilgængelige odds at vælge mellem. Lad os tage et kig på de odds sider, som tilbyder det største udvalg af odds på fodbold.

Betfair er en af de odds sider med det største udvalg af odds på fodbold, og det er da heller ingen overraskelse når man tager i betragtning at det er en af verdens absolut største bookmakere. Som en ekstra fordel kan du både finde odds på sportsbooken og på spillebørsen, så der er altid flere forskellige odds at vælge mellem hos Betfair, og det sender bookmakeren helt i toppen af vores odds sammenligning når det gælder fodbold.

Når det gælder odds på fodbold, skal vi igen fremhæve LeoVegas, som i kraft af samarbejdet med Kambi tilbyder et hav af odds på fodbold, som dækker alt fra de største ligaer og turneringer såsom Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Bundesliga og Serie til et hav af kampe fra alverdens ligaer og turneringer lige fra Algeriet, Jamaica og Jordan til Zimbabwe, Japan og selvfølgelig Danmark. Disse er altså to odds sider, som kan anbefales hvis du vil spille på fodbold.

Spil live mens kampene er i gang

Live betting er blevet en stigende populære måde at spille på hos de mange odds sider i den danske branche, og alle bookmakere har for længst lanceret deres egen live betting-platform, hvor du kan spille på et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer mens kampene er i gang.

Det giver dig mulighed for at følge med i kampe og få en fornemmelse af kampforløbet inden du placerer dine væddemål. På den måde kan du placere dine væddemål med lidt mere information end når du spiller før en kamp er i gang. Du har desuden de fleste markeder tilgængelige når du spiller live, som du også finder hos bookmakerne før kampen.

På de fleste kampe er der dermed et hav af forskellige spiltyper at vælge mellem, så der er masser af muligheder for at tjene lidt ekstra penge på live betting.

Som et ekstra plus har mange odds sider i Danmark også live streaming på deres hjemmeside, hvilket er gratis for alle kunder som har penge på deres konto, eller som har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

På den måde har du endnu bedre muligheder for at følge med i kampe mens de spilles og at finde gode værdispil mens kampene er i gang. Vær dog varsom med live betting, da det kan være en ganske svær disciplin at bevæge sig ud i, da det kræver at man hurtigt kan træffe beslutninger om hvilke odds der indeholder værdi.

Der er dog nogle spillere, som har større succes med at spille live i forhold til at spille før kampene er i gang, så for nogle er det en bedre måde at finde de bedste spil hos de mange odds sider.

  • Bedste oddssider og betting apps