Betting Odds Bonus

Odds systemer forklaret – Alt du bør vide om systemspil odds

18 juni, 2019
par Admin

Med odds systemer har du mulighed for at skabe en spillekupon med flere opgør eller begivenheder og opnå høje odds, som gør at du potentielt kan vinde store gevinster. I denne artikel gennemgår vi alt hvad du bør vide om odds systemer.

Hvad er de bedste bookmakere til Odds systemer?

Bookmaker Bonus Spil hér
Nordicbet Freebet op til 500 kroner Gå til Nordicbet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |
Unibet 100% op til 1000 DKK Gå til Unibet

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |
Bwin 100% op til 1000 DKK Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Forskellige måder at spille på odds

For at kunne placere væddemål er det grundlæggende at du kender til begrebet odds. Man kan beskrive odds som sandsynlighed. Bookmakere designer odds alt efter sandsynligheden for at væddemålet vil gå i opfyldelse og du placerer penge på disse odds i håb om at du får ret og dermed multipliceret din indsats med odds.

Lad os fx sige at du vædder 100 DKK på at Real Madrid vinder mod FC Barcelona til odds 2,20. Hvis Real Madrid går hen og vinder kampen får du 220 DKK udbetalt af bookmakeren.

Der findes mange forskellige former for odds. Et af de mest udbredte væddemål er 1×2 odds, som dækker over dine muligheder, når du skal placere et væddemål på resultatet af en kamp. 1-tallet står for hjemmebaneholdet, x står for uafgjort og 2-tallet står for udebaneholdet.

Du kan også fokusere på over/under odds hvor du vædder i forbindelse med en given faktor i opgøret. Det kan fx være at du vædder på om der vil blive scoret over eller under 3 mål i kampen, i første halvleg, i anden halvleg osv. Du har gode muligheder for at vinde penge hjem med over/under odds, da det ofte handler om at være stærk til statistik.

Derfor er det en god ide at holde øje med det samme hold i et stykke tid og dermed kan du have nemmere ved at gætte om der vil komme mange eller få mål.

En anden populær form for odds er systemspil odds og det er dem, som vi kaster et blik på i dag i denne artikel.

odds systemer

Hvad er systemspil og odds systemer?

Med systemspil odds placerer du spil på en kupon med kombinationer med tre kampe eller derover. Der er mange forskellige former for odds systemer som fx tripler ud af fire kampe, samt kombination af singler, doubler, tripler og meget mere.

Populære odds systemer

Der findes mange forskellige former for systemspil og vi dækker de mest grundlæggende nedenfor.

Multispil

Du kan spille multispil, som også er kendt som akkumulatorspil. Her består væddemålet af to eller flere kombinationer af væddemål.

Alle odds ganges med hinanden og alle væddemål skal også gå hjem for at det giver gevinst. Du har derfor mulighed for at få utroligt høje odds, men risikoen stiger også på samme tid.

Dobbelt bet

Som du måske kan gætte er et dobbelt bet en form for væddemål, der kombinerer to væddemål. Odds for disse to væddemål ganges med hinanden og ligesom med multispil skal begge gå hjem for at du opnår gevinst.

Triple bet

Et trippel bet er et væddemål, der kombinerer tre væddemål. Odds for de tre væddemål ganges med hinanden og de skal alle tre gå hjem for at du kan opnå gevinst.

Fold væddemål

Du kan også støde på begrebet ”fold”, når du kaster dig ud i odds systemer. Her er der tale om hvor mange akkumulator-væddemål, dvs. multispil, der er i væddemålet. Derfor kan det være three fold, four fold, osv.

Systemspil odds

Som du har kunne læse er odds systemer et spil hvor du placerer spil på kupon, der kombinerer mindst tre kampe og der findes mange forskellige kombinationer. Vi lister nogle af de mest populære nedenfor.

Trixie væddemål

Når du spiller med Trixie odds vælger du tre begivenheder og placerer fire spil. Her spiller du en kombination af tre doubler og en trippel.

Yankee væddemål

Du kan også spille med Yankee odds hvor du vælger fire begivenheder og placerer 11 spil. Her er det en kombination af en firdobbelt, seks doubler og fire trippel.

Patent væddemål

Du kan også vælge et patent væddemål, som er en kombination af væddemål hvor tre kampe kombineres i et odds system på lige fod med hinanden. Alle kampene spilles også som singler og du spiller dem med den samme indsats.

Med patent væddemål har du altså tre singler, tre doubler og derudover har du også en trippel. Som du kan læse minder patent væddemål om Trixie. Forskellen er bare at der også bliver spillet på singlespil.

Canadian System

Med Canadian system spiller du på 26 væddemål ved at tippe fem spil, der i alt danner de 26 kombinationer. I dette system er der ti dobbelt-kombinationer, tre trippel kombinationer, fire 4-kombinationer og en enkelt 5-kombiation. Du skal opnå succes med mindst to ud af fem væddemål for at vinde penge.

Goliath System

I Goliath systemet vædder du på otte spil, som danner svimlende 247 kombinationer. Det vil sige at du har 28 dobbelt-kombinationer, 63 trippel kombinationer, 70 4-kombinationer, 56 5-kombinationer, 28 6-kombinationer, otte 7-kombinationer og en enkelt 8-kombination. Her skal du opnå succes med mindst to ud af otte tips for at vinde penge på dit væddemål.

Heinz System

Med det traditionelle Heinz system vædder du på seks spil i det der i alt danner 57 kombinationer. Her har du 15 dobbelt-kombinationer, 20 trippel kombinationer, 15 4-kombinationer, seks 5-kombinationer og en enkelt 6-kombination. Her skal du opnå succes med mindst to ud af seks kombinationer for at vinde penge på dit væddemål.

Super Heinz System

Der findes også et Super Heinz system med syv spil, der danner 120 kombinationer. Her spiller du på 21 dobbelt-kombinationer, 35 trippel kombinationer, 35 4-kombinationer, 21 5-kombinationer, syv 6-kombinationer og en enkelt 7-kombination. Du skal opnå succes med mindst to ud af syv væddemål for at vinde penge på dine odds.

Lucky 15 System

Der findes flere ”Lucky”-systemer og det laveste er Lucky 15 System. Her spiller du, som du nok allerede har gættet, ved at tippe på fire spil, der i alt danner 15 kombinationer. Denne kombination består af et enkelt singlespil per væddemål, seks dobbelt-kombinationer, fire 3-kombinationer og en enkelt 4-kombinationer. Her skal du kun opnå succes med et enkelt ud af fire tips for at vinde penge.

Lucky 31 System

Du kan også spille Lucky 31 system hvor du spiller på fem spil i en 31-kombination. Igen er der et singlespil per tip og derudover er der ti dobbelt-kombinationer, ti 3-kombinationer, fem 4-kombinationer og en enkelt 5-kombination. Her skal du også kun opnå succes med et enkelt ud af fem tips for at vinde penge.

Lucky 63 system

Du kan også spille Lucky 63 system hvor du spiller på seks spil i en 63-kombination. Igen er der et singlespil per tip og derudover er der 15 dobbelt-kombinationer, tyve 3-kombinationer, 15 4-kombinationer, seks 5-kombinationer samt en enkelt 6-kombination. Her skal du også kun opnå succes med en enkelt ud af fire tips for at vinde penge.

Bankers

Hvis du føler dig meget sikker på dine væddemål kan du også vælge bankers, som også bliver kaldt for bankspil på dansk. Du kan kun foretage det på samme tid med systemspil. Det vil sige at du ikke kan bruge bankspil med enkelt- eller kombispil. Med bankers inkluderer du væddemålene i alle kombinationer og dine bankers skal vinde for at du får udbetalt en gevinst, derfor skal du altså være meget sikker i din sag.

hvordan oddser man systemspel odds?

2/4

Med 2/4 spiller du på to ud af fire med i alt seks væddemål. Det vil sige at du vælger fire kampe og opnår gevinst, hvis to af dem er rigtige.

3/4

Med 3/4 spiller du på tre ud af fire. Det vil sige at du vælger fire kampe og opnår gevinst, hvis tre af dem er rigtige.

2/5

Her spiller du på to ud af fem med i alt ti væddemål. Det vil sige at du vælger fem kampe og opnår gevinst, hvis to af dem er rigtige.

3/5

Her spiller du på tre ud af fem. Det vil sige at du vælger fem kampe og opnår gevinst, hvis tre af dem er rigtige.

4/5

Her spiller du på fire ud af fem. Det vil sige at du vælger fem kampe og opnår gevinst, hvis fire af dem er rigtige.

Vores bedste odds systemer tips

Det bedste råd, når det kommer til gode råd, er at du slår koldt blod i årerne, når du placerer dine spil. Du skal tænke godt over hvilke spil du vælger at placere og hvorvidt din pengepung kan holde til eventuelle tab.

Derudover er det også en god ide at starte blidt ud med de mest simple systemspil, inden du kaster dig ud i systemspil med flere hundrede kombinationer.

Sidst men ikke mindst, så anbefales det at du først og fremmest tjekker forskellige opgør og hvilke odds, du ønsker at vædde på før du vælger det bedste systemspil. Det er bedre at du laver dine spil og vælger systemspillet bagefter i stedet for den anden vej rundt.

Dog er der nogle brugere, der foretrækker at vælge kampe ud fra et bestemt system, da det kan gøre det nemmere at vide hvilke odds, man bør gå efter. Dette egner sig dog bedst til dage med stort spiludbud som fx lørdag og søndag.

Fordele og ulemper ved systemspil

Der er naturligvis såvel fordele som ulemper ved at satse sine penge på systemspil og du kan læse om begge dele nedenfor.

Fordele

Den største fordel ved systemspil er at du ikke nødvendigvis skal ramme plet med alle dine satsninger (alt afhængigt af hvilke systemspil du vælger). Derfor har du plads til at fejle og stadigvæk vinde penge hjem.

Derudover har du som sagt også mulighed for ekstremt høje odds med systemspil, hvilket betyder at du har mulighed for at vinde langt flere penge end med traditionelle spil som fx over/under eller 1×2.

Ulemper

Den primære ulempe ved at spille kombinationsspil og systemspil er at du sænker sandsynligheden ved at spille på flere ting på samme tid. Det vil sige at du sænker din winrate.

Derudover er systemspil normalt også dyrere end traditionelle spil som fx over/under eller 1×2, da du tilføjer flere væddemål til samme kupon. Derfor er det vigtigt at slå koldt vand i blodet og ikke satse alle pengene på kontoen på en gang. Heldigvis har du hos flere bookmakere mulighed for at sætte et loft på hvor meget du må spille for om måneden, hvilket kan hjælpe med at undgå at alle pengene forsvinder på en måned.

Gode bookmakere med systemspil odds

De fleste bookmakere i Danmark giver dig mulighed for at spille med sikre odds systemer. Nedenfor kan du læse om Nordicbet, Unibet og Bwin, som vi mener er blandt de bedste bookmakere med odds systemer og vi forklarer hvordan du placerer et systemspil odds hos hver især.

Nordicbet

Nordicbet er en bookmaker med et bredt udvalg af sportsgrene som fx fodbold, håndbold, ishockey, tennis, basketball, bordtennis og meget mere. For at kaste dig ud i de sikre oddds systemer på denne side skal du vælge mindst tre odds. Når du vælger et odds dukker din spillekupon op i højre side og ved valg af et odds får du muligheden for ”single”.

Tilføjer du endnu et valg får du muligheden for et kombineret væddemål. Når du tilføjer det tredje odds til spillekuponen kan du vælge ”system”. Bemærk at du skal trykke på system yderst til højre, ellers vil dit valg forblive som et kombineret væddemål.

Spil på Nordicbet hér

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Bwin

Bwin giver dig mulighed for at spille på sikre odds systemer. Lige så snart at du har valgt mindst tre kampe (og max otte kampe) hos bookmakeren får du mulighed for at spille odds systemer. Det gør du ved at klikke på ”system” i toppen af din kupon og herefter får du et overblik over de forskellige tilgængelige odds systemer for dine valg.

Spil på Bwin hér

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

Unibet

Unibet er en af de bedste bookmakere på markedet, både når det kommer til sikre odds systemer, men så sandelig også når det kommer til andre former for væddemål. Når du ønsker at placere i de sikre odds systemer hos Unibet skal du blot vælge de kampe, du ønsker at spille på, så de bliver tilføjet til din kupon i højre side. På kuponen skal du vælge ”systemer” og her får du et overblik over de forskellige tilgængelige systemer. Så simpelt er det.

Spil på Unibet hér

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |

  • Betting tips og strategier