Betting Odds Bonus

Portugal Frankrig odds

23 februar, 2020
par Admin

I den sidste runde i Dødens Pulje, EM gruppe F, tørner Portugal og Frankrig sammen. Og det ligner et hæsblæsende opgør. Vi ser nærmere på Portugal Frankrig odds og analyserer de to mandskaber. Og så serverer vi friske Portugal Frankrig betting forslag til dig!

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvor og hvornår spilles Portugal Frankrig

Inden vi dykker ned i Portugal Frankrig odds og de to mandskabers styrker og svagheder, skal vi dog lige have styr på logistikken. Portugal Frankrig sparkes i gang onsdag den 24. juni klokken 21:00 på Puskas Arena i Ungarn.

Kampen ser på forhånd ud til at afgøre, hvem der går videre til slutspillet fra den svære gruppe. Udover de to mandskaber er Tyskland og Ungarn også at finde i EM gruppe F.

Er du ikke lige blandt de heldige, der befinder dig i Budapest med en billet i hånden? Så kan du enten se kampen på tv hos DR eller streame den med Viasat.

Portugal Frankrig odds

I skrivende stund viser de aktuelle Portugal Frankrig odds, at Frankrig er tunge favoritter. De aktuelle Portugal Frankrig odds er således:

  • Portugal 3,65 Uafgjort 3,55 Frankrig 2,12 (odds hentet hos NordicBet december 2020)

Oddsene vil selvfølgelig ændre sig, jo tættere vi kommer på kampstart. Men der skal ske heftige ting og sager, hvis favoritværdigheden skal overgå fra Frankrig til Portugal. Målt på stort set samtlige parametre er franskmændene bare bedre.

Verdens pt. nummer 2 på verdensranglisten er forsvarende verdensmestre og truppen vurderes på Transfermarkt til at være €1,15 milliarder værd eller næsten det dobbelte af den portugisiske trup. Den vurderes til at være €638 millioner værd.

Aktuel form

For det franske mandskab har de seneste par år været en stort set uendelig strøm at succes. Siden det smertefulde nederlag i EM finalen 2016 til netop Portugal er Frankrig blevet verdensmestre, og træner Didier Deschamps kan fremvise et point snit på 2,13 pr. kamp.

Det tætteste, vi kommer på lidt malurt i bægeret, er i Nations League. Her kvalificerede Holland sig til slutspillet i gruppe A på bekostning af Frankrig med en bedre målscore. I EM-kvalifikationen var der heller ingen slinger i valsen.

Selvom man af og til kunne ønske sig at se de franske spillere spille med lidt større frihed og for alvor forløse de offensive stjerner, så stod det hurtigt i turneringen klart, at Frankrigs EM billet var i hus.

Hos portugiserne kunne man omvendt glæde sig over Nations League. Den vandt portugiserne nemlig som det første hold nogensinde efter at have slået Holland i finalen med 1-0. I kvalifikationen kom man dog videre med lidt mere svedige håndflader.

Portugal kom dårligt fra land med to uafgjorte mod Ukraine og Serbien. Selvom de i sidste ende slog Serbien ude med 4-2 og dermed sikrede sig EM billetten, rakte de 5 sejre, 2 uafgjorte og ene nederlag (til Ukraine), altså kun til andenpladsen i gruppen efter netop Ukraine.

Portugal Frankrig odds

Portugal er kendt som et noget beskidt hold til tider. Derfor anbefaler vi blandt andet at spille på mange kort til portugiserne. Her er det billeder fra “Battle of Nuremberg” i 2006, der satte rekord i kort. Foto: YouTube.com

Fransk bredde mod portugisisk smalhals

Som Transfermarkt gennemgangen viste, er der en verden til forskel på de to mandskaber. Portugal kan bestemt mønstre stjerner i samme luftlag som Frankrig, de har bare mange færre af dem!

For Frankrigs vedkommende kan man stille med 2-3 landshold, der alle ville gøre god figur ved en slutrunde, og selvom det ofte er offensiven med Griezmann og Mbappé, der fremhæves, så er den defensive akse med spillere som Kanté, Varane, Umtiti, Mendy og Lloris på mål ganske enkelt uhyggelig.

Faktisk har Portugals træner Fernando Santos også en bedre målstatistik end sin franske modstander. I Santos’ 71 kampe i spidsen for Portugal er det i snit blevet til 2,06 mål pr. kamp, mens de franske fans er blevet spist af med “blot” 1,96 mål pr. kamp i de 100 opgør, Deschamps har stået i spidsen for Frankrig.

Portugals største problem er som sagt bredden. Især på flere af de defensive pladser er portugiserne sårbare over for skader, og da Portugal samtidig er et hold, der har for vane at rage mange kort til sig, kan karantæner også komme til at skabe problemer med at få holdkortet til at gå op.

I den anden ende ser det til gengæld meget lyst ud for Portugal. Her kan de mønstre offensive navne som Joao Felix, Bernardo Silva, som assisterede hele 6 gange i kvalifikationen, Bruno Fernandes, Diogo Jota og selvfølgelig Cristiano Ronaldo.

I en alder af 35 scorede han 11 gange i kvalifikationen eller lige præcis 50% af Portugals mål. Dermed gjorde han endnu engang kritikerne, der gang på gang har dømt ham færdig, til skamme.

Indbyrdes styrke

Portugal og Frankrig har mødt hinanden 25 gange i tidens løb, og det er med en solid fransk overhånd. 18 kampe er endt med fransk sejr, 1 enkelt er endt uafgjort og blot 6 gange har Portugal trukket sig sejrrigt ud.

Faktisk var Frankrig i en årrække, fra 1978-2015 decideret Portugals onde ånd. I denne periode mødte de to lande hinanden 10 gange, og alle 10 opgør endte med fransk sejr! Til gengæld kan Portugal finde noget trøst i, at de har vundet det seneste – og vigtigste – indbyrdes opgør.

Det skete netop i EM finalen i 2016, hvor Portugal vandt 1-0 efter forlænget spilletid. Og vel og mærke uden Cristiano Ronaldo, der måtte udgå efter 25 minutter med en skade.

Portugal Frankrig spilforslag

Der er selvfølgelig afgørende faktorer, der gør det sværere at komme med åbenlyse Portugal Frankrig odds forslag allerede på nuværende tidspunkt. Den vigtigste faktor er, at vi endnu ikke kender resultaterne fra de to første runder i EM gruppe F, hvor begge hold vil have mødt Frankrig og et af følgende hold: Bulgarien, Ungarn, Island, Georgien, Belarus, Nord Makedonien eller Kosovo.

Alligevel har vi udvalgt et par Portugal Frankrig odds forslag, som der kan være værdi i, hvis du kan få den rette pris.

Frankrig vinder og holder nullet

Fraset svipseren ved EM 2016 har Frankrig haft et historisk rigtig stærkt tag på Portugal. Og selvom man selvfølgelig ikke kan bruge resultater fra 1980’erne til alverden i denne sammenhæng, så er der som nævnt mange argumenter for, at Frankrig er store favoritter mod Portugal.

Derudover har Frankrig som nævnt en enormt stærk defensiv, og taktisk disciplinerede Deschamps er god til at dæmme op for selv de stærkeste offensiver. I de 14 seneste kampe, Frankrig har spillet ved EM og VM, er halvdelen af kampene således endt uden, at modstanderne har scoret.

Kan du finde odds 5,00 eller derover, mener vi derfor, at der kan være god værdi i at spille på Frankrig til at vinde og holde nullet.

Portugal til at få over 3,5 gule kort

Portugal har ry for at være et snu mandskab, der har en del til fælles med et land som Italien, når det kommer til at tage alle værktøjer i brug for at vinde. Professionelle frispark og mange af slagsen – og til tider en svinestreg eller to – er bestemt ikke ildeset blandt mange portugisiske fodboldspillere. Portugal fik da også tredjeflest kort ved EM 2016 og i 2012 fik de næstflest.

Det virker meget lidt sandsynligt, at Portugal skulle komme ind til kampen med to sejre i bagagen og avancementet sikret. Tværtimod vil der formentlig være tale om en kamp, der kan være vind-eller-forsvind for Portugal, og i disse opgør stiger mængden af kort typisk. Derfor anbefaler vi at spille på, at Portugal får mere end 3,5 gule kort i kampen, hvis du vel og mærke kan finde det rette odds på væddemålet.

Vi håber, du er blevet klædt godt på af vores gennemgang af Portugal Frankrig odds og betting forslag. Har du ikke fået stillet læselysten, anbefaler vi vores artikel om de bedste betting bonusser.

  • EM 2020