Betting Odds Bonus

Portugal Tyskland odds

23 februar, 2020
par Admin

I anden runde i EM gruppe F tørner Portugal og Tyskland sammen i hvad der på forhånd ligner et nervepirrende tæt opgør. Vi går i dybden og analyser de to mandskaber, Portugal Tyskland odds og de bedste Portugal Tyskland betting forslag.

Bookmaker Bonus Spil hér
Free bet op til 500 kr Gå til NordicBet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu
Unibet 100% op til 1000 kr Gå til Unibet
Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvor og hvornår spilles Portugal Tyskland

Lad os for det første få styr på, hvornår kampen går i gang. Portugal Tyskland sparkes i gang lørdag den 19. juni 2021 klokken 18:00. Kampen spilles på Allianz Arena i München, så der er altså en halv hjemmebanefordel til tyskerne, selvom kampen officielt står til at blive afviklet på neutral grund.

Portugal Tyskland odds

De aktuelle Portugal Tyskland odds afslører, at tyskerne er favorit med en ret pæn margin.

De nuværende Portugal Tyskland odds er således:

  • Portugal 3,85 Uafgjort 3,40 Tyskland 2,14 (odds hentet hos NordicBet december 2020)

Portugal er i skrivende stund nummer 7 på verdensranglisten, mens Tyskland er nummer 15. Kigger man derimod på Transfermarkt, vurderes den tyske trup til at have en værdi af €858 millioner, mens den portugisiske trup “kun” har en værdi af €638 millioner. Her er Transfermarkt altså mere på linje med de aktuelle Portugal Tyskland odds.

Aktuel form

Både Portugal og Tyskland har haft en lidt mudret form på det seneste. Portugal imponerede i Nations League, hvor de med 2 sejre og 2 uafgjorte vandt sin gruppe foran Italien og Polen. Sidenhen skøjtede de forbi Schweiz i semifinalen, inden Holland blev nedlagt i finalen.

I EM kvalifikationen vaklede portugiserne dog noget mere, og måtte se sig henvist til andenpladsen bag Ukraine. I alt bød de 8 kvalifikationskampe på 5 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag samt en målscore på 22-6, og en kort overgang så det faktisk ud til, at Serbien kunne snyde Portugal for andenpladsen, inden Portugal satte tingene på plads med en 4-2 sejr i Serbien.

Ligesom Portugal har også den tyske form set shaky ud til tider de seneste par år. Tyskerne gik ind til VM 2018 blandt favoritterne til at vinde turneringen, men måtte skuffende se sig henvist til sidstepladsen i gruppespillet, hvor Mexico, Sverige og Sydkorea var for stor en mundfuld.

Tyskerne fik nogen oprejsning i kvalifikationen, hvor det blev til 7 sejre, 1 nederlag og en målscore på 30-7, hvilket rakte til en førsteplads foran Holland. Men de selvsamme hollændere satte omvendt Tyskland på plads i Nations League.

Her sluttede Tyskland som klart sidst i sin gruppe, der desuden talte Frankrig, og med 2 uafgjorte og 2 nederlag i de fire opgør blev nedrykning til gruppe B altså en trist realitet for Löws mandskab.

Portugal Tyskland odds

Får Tyskland eller Portugal det sidste grin?

Nøglespillere og svagheder

Så hvem skal de to mandskaber sætte sin lid til, og hvor halter det lidt? Hos tyskerne er det stadig Toni Kroos, der er omdrejningspunktet i begge retninger fra sin plads på den centrale midt. Og så skabte EM kvalifikationen en lidt overraskende ny tysk stjerne, nemlig Serge Gnabry, der blev tyskernes topscorer med 8 mål.

Netop angrebspladsen er et lidt ømt punkt for tyskerne. Siden Miroslav Kloses pensionering de haft vanskeligt ved at finde en stabil målscorer på spidsen. Den blot 23-årige Timo Werner ligner dog en spiller, der så småt er ved tage det sidste skridt op og blive en konsistent målscorer, hvilket det i tidligere sæsoner har knebet lidt med.

Hos Portugal er Ronaldo ikke til at komme uden om. Det blev til 11 mål i kvalifikationen, hvor også Bernardo Silva udmærkede sig med 6 assists. Portugisernes største problem er bredden på holdet. Bortset fra de tre offensive midtbane pladser, hvor Portugal svømmer i talent, er de sårbare overfor skader og karantæner på en lang række pladser.

En markant forskel på de to hold er alderen. Gennemsnitsalderen på de portugisiske spillere er således 28,3 år, mens den for tyskernes vedkommende blot er 26,2 år.

På begge hold sidder en af de største kapaciteter på bænken. Hos Tyskland er det Joachim Löw, der siden 2006 (!) har haft tøjlerne, og i den periode er det blevet til hele 181 kampe og et point snit på 2,14 per kamp.

De portugisiske stjerner ledes af Fernando Santos, der har siddet i sædet siden 2014. Her er det blevet til 71 kampe og et imponerende point snit på 2,10 – og altså Portugals første EM guld nogensinde tilbage i 2016.

Indbyrdes statistik

Tyskland og Portugal har mødt hinanden 18 gange i historien, og her er det blevet til 10 tyske sejre, 5 uafgjorte og 3 sejre til Portugal. Seneste portugisiske sejr ligger tilbage i 2000, hvor Portugal vandt med 3-0 ved EM. Siden da er det blevet til 4 tyske sejre og rap og en målscore på 11-3.

Det seneste møde mellem de to hold skal vi dog helt tilbage til 2014 for at finde, så man skal være påpasselig med at brygge for meget på denne statistik.

Portugal Tyskland spilforslag

Det er i skrivende stund svært at forudsige alt for meget, når det gælder Portugal Tyskland odds og spilforslag. Kampen kommer nemlig i høj grad til at blive formet af, hvordan første runde i EM gruppe F forløber. Her møder Portugal enten Bulgarien, Ungarn, Island, Georgien, Belarus, Nord Makedonien eller Kosovo, mens Tyskland møder Frankrig.

Det må formodes, at Portugal vinder sin kamp, hvor de uagtet modstanderen vil være storfavorit. Tyskland-kampen er dog slags sværere at spå om. Taber tyskerne det indledende opgør, vil de være presset frem fra første minut mod Portugal, hvilket kan gøre det vanskeligt for tyskerne, der dermed vil være sårbare.

Men skulle tyskerne komme fra land med 3 eller sågar blot 1 point mod Frankrig, vil de kunne udvise større tålmodighed, og presset vil i så fald ligge på Portugal, der har bedre chancer for at opnå et godt resultat mod Tyskland end mod Frankrig.

Vi er dykket ned i oddsene og har fundet to Portugal Tyskland spilforslag til dig.

Begge hold scorer

Portugal er godt organiseret under Santos, men de lukker faktisk tæt relativt mange mål ind. 0,83 indkasserede mål pr. kamp i Santos’ regeringsperiode er det blevet til, hvilket er højere end eksempelvis Åge Hareides statisik for Danmark (0,80).

Det er da også Portugals forsvar, der er deres umiddelbart svageste kæde. Tyskland har omvendt mange spændende navne i defensiven, men bagkæden bærer dog præg af stor udskiftning, efter Löw hældte Jerome Boateng og Mats Hummels ud og erstattede dem med spillere i start-tyverne. Spillerne savner altså både erfaring og samspil.

På den baggrund mener vi, at der kan være værdi i at spille på begge hold til at score, hvis du kan få odds omkring 2,00.

Uafgjort

Det næste Portugal Tyskland odds forslag, vi har valgt at servere, afhænger i sagens natur også af resultaterne fra første runde i den tætte EM gruppe F. Men går vi ud fra de statistiske forventninger, som tilsiger, at Portugal kommer fra land med 3 point, og at Tyskland mindst får 1 point ud af deres åbningsopgør mod Frankrig, så vurderer vi, at der kan være ræson i at spille på, at kampen ender uafgjort.

Det vil nemlig betyde, at Tyskland vil kunne sætte alle sejl ind på at vinde sit sidste opgør mod underdog’en i EM gruppe F. Omvendt vil det også betyde, at Portugal med et enkelt point vil stå med gode chancer for avancement. Ved EM 2020 er det nemlig ikke blot de bedste toere, der går videre til ottendedelsfinalerne.

Det gør de 4 bedste treere også. Derfor kan uafgjort, hvis ovenstående præmis holder, være i begge holds interesse.

Kan du finde odds 3,00 eller derover, kan der være værdi i dette væddemål.

  • EM 2020