Betting Odds Bonus

Spil uden NemID – Find ud hvordan du gør lige

3 juni, 2019
par Anna

Liberaliseringen af den danske bookmakerbranche i 2012 markerede begyndelsen på en mere reguleret branche med større fokus på kundernes sikkerhed og rettigheder. En af konsekvenserne ved liberaliseringen var at bookmakerne nu skulle kræve et NemID login fra deres kunder. I denne artikel kigger vi nærmere på spil uden NemID hos de danske bookmakere.

Bookmakere med NemId

Bookmaker Bonus Spil hér
Bwin 100% op til 1000 DKK Gå til Bwin

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18
888sport 100% op til 1000 DKK Gå til 888sport

Reklamelink | Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

spil uden nemid hos danske bookmakere

Bettingsider med spil uden nemID

Findes der bettingsider i Danmark med spil uden NemID? Svaret på det er ganske enkelt, og det er et klart nej. Det er nemlig et krav fra Spillemyndigheden til alle bookmakere med dansk licens at de skal indføre NemID login på deres hjemmeside.

Dette krav er sat i verden for at værne om kundernes sikkerhed, da NemID gør det sværere for hackere at komme ind på din konto, og det giver også bookmakerne en vished om at det rent faktisk er dig, som logger ind på din konto.

Det kan naturligvis være besværligt at skulle finde sit nøglekort frem hver gang man vil logge ind på sin konto, så derfor ville det være langt nemmere hvis man kunne få adgang til odds uden NemID.

Heldigvis er der dog kommet en ny NemID app, som gør det langt nemmere og hurtigere at logge ind med NemID, og det gør også at man har mindre irritationer og lyst til spil uden NemID.

Desuden er det også muligt hos de fleste bookmakere at få adgang til odds uden NemID hvis man benytter deres mobilplatforme til at logge ind på sin konto. Det er af uvisse årsager nemlig gjort muligt i den danske spillelov for bookmakerne at tilbyde spil uden NemID når man spiller via mobilen, så på den måde kan du omgå kravet om NemID-login.

Hvad er nemID?

NemID er et fælles login, som man benytter til både private og offentlige selvbetjeningsløsninger samt til netbank, og selvfølgelig også hos bookmakerne. Det er altså en fælles løsning, og et login som du kan bruge på mange forskellige hjemmesider.

Dit NemID består af et bruger-ID, en adgangskode og et nøglekort med en række engangskoder, som du skal bruge hver gang du logger ind.

Formålet med NemID er at højne sikkerheden for dig når du færdes på nettet. På hjemmesider hvor du skal logge ind med NemID kræver det nemlig for en hacker at han/hun både skal få fat i din adgangskode, dit bruger-ID og dit nøglekort, så du er langt bedre beskyttet end hvis du bare skal logge ind med en adgangskode.

Traditionelt har NemID været forbundet med de såkaldte nøglekort, som bliver tilsendt til dig via posten hver gang du løber tør for nøgler.

Det er dog nu muligt at slippe for at skulle finde dit nøglekort frem hver gang du skal logge ind med NemID, da der nu er kommet en NemID app, som gør det langt nemmere og hurtigere at logge ind.

Med appen på telefonen skal du aldrig mere lede hele huset igennem for at finde dit nøglekort. Du kan læse meget mere om NemID og NemID appen på den officielle hjemmeside.

Hvorfor spille odds uden nemID?

Det er som sagt muligt at få adgang til odds uden NemID hvis du spiller hos bookmakerne via deres mobilplatform.

Der er ikke mulighed for spil uden NemID hvis du vil spille hos en bookmaker med dansk licens. Det er nemlig en del af kravene for at opnå en dansk licens at en bookmaker skal indføre NemID-login på deres hjemmeside.

Dette krav gælder dog som sagt ikke for mobilplatformene, så det er muligt med spil uden NemID når du spiller via mobilen.

En anden måde at få adgang til spil uden NemID er at spille hos bookmakere uden en dansk licens, da disse bookmakere ikke skal leve op til de danske krav.

Det er dog noget som vi på det kraftigste vil fraråde, da der er en række risici og ulemper ved at spille hos bookmakere, der ikke har en licens fra Spillemyndigheden.

For det første er der en risiko for at du ikke kan få lov til at udbetale pengene fra din konto når du spiller hos bookmakere uden en dansk licens.

Desuden kan disse bookmakere også uden videre lukke din konto fra den ene dag til den anden, helt uden at give dig et varsel. Det kan f.eks. ske hvis en bookmaker beslutter sig for at lukke for adgangen til danske kunder.

Endelig har Spillemyndigheden også hjemmel til at spærre din adgang til bookmakere uden dansk licens, så det er bare endnu en risiko du løber når du prøver spil uden NemID hos udenlandske bookmakere.

Der er altså mange risici forbundet med spil uden NemID hos bookmakere, der ikke har en dansk licens.

Den eneste store fordel er som sagt at du dermed får adgang til odds uden NemID, men det er en ganske lille fordel i forhold til hvor mange risici du løber.

Hvorfor spille odds uden nemID

Odds bonus på bettingsider uden nemID

En af de andre potentielle fordele ved at spille hos bookmakere uden dansk licens, hvor du kan få adgang til spil uden NemID, er at du kan nyde godt af deres odds bonusser og kampagner.

Det er dog også muligt at få adgang til en masse velkomstbonusser og mange andre bonustilbud og kampagner hos bookmakere med en dansk licens, og her kan du som sagt også få adgang til spil uden NemID når du spiller via din smartphone eller tablet.

Stort set alle bookmakere tilbyder en velkomstbonus til nye kunder, som giver en god start. De fleste velkomstbonusser er af typen indbetalingsbonusser, hvor du får et boost på din første indbetaling.

Denne type bonus kan f.eks. se således ud: “100% op til 1.000 kr. på den første indbetaling”. I dette tilfælde får du din første indbetaling fordoblet op til et maksimum på 1.000 kr.

En anden type velkomstbonus er et freebet, hvor du får et risikofrit væddemål i forbindelse med din første indbetaling. Her får du pengene tilbage hvis du taber på dit væddemål, og du får lov til at beholde gevinsten hvis du vinder.

Når du opretter en ny konto hos en bookmaker og aktiverer en velkomstbonus, skal du dog være opmærksom på alle de gældende regler og vilkår. Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på omsætningskravet for den bonus som du modtager.
Omsætningskravet viser nemlig hvor mange penge du skal spille for, før du får lov til at udbetale pengene fra din konto. Omsætningskravet er væsentligt forskelligt fra bookmaker til bookmaker, og det er et meget væsentligt aspekt ved enhver velkomstbonus.

Generelt er der mange muligheder for spil uden NemID og velkomstbonusser hos bookmakere uden dansk licens.

Vi anbefaler dog at spille hos en bookmaker med dansk licens, da din sikkerhed dermed er i top, og du også kan få hjælp fra Spillemyndigheden hvis du skulle opleve med en bookmaker med dansk licens.

Denne støtte kan du ikke få hvis du spiller hos en licensløs bookmaker – dette er helt på eget ansvar, og du står i dette tilfælde på helt egne ben hvis der skulle opstå problemer.

  • Betting tips og strategier